Vrhunska Okrugla Pečena Govedina U Los Angelesu, Ca

Top Round Roast Beef je postolje za posluživanje prozora koje nudi brzu hranu vođenu od kuhara u okruženju terase na otvorenom. Brza casual koliba za sendviče koristi samo najsvježije sastojke u njihovim sendvičima, a jedino smrznuto jelo dostupno na trpezi je njihov krem-krem. Jelovnik nudi raznovrsne gurmanske sendviče, različite varijacije pomfrita, smrznutog krema i shakesa za prekriveni ručak na otvorenom.

Top Round su u 2013-u osnovali kuhari i prijatelji hrane, Anthony Carron, Noah Ellis, Steven Fretz i Jaime Tiampo, s misijom da ponude klasične ručno rađene sendviče sa samo svježim ručno izrezanim mesnim mesom, umjesto uobičajenih smrznutih misterioznih jela koja su proizvedeno od strojeva. Ova skupina dobrih fanatičnih kuhara za blagovanje također poziva javnost javnosti ideje o sendvičima kako bi ih podijelili s Top Roundom.

Radni sati

Top Round Roast Beef otvoren je 7 danima u tjednu. Jelo ostaje otvoreno svaki dan od 8: 00am do 11: 00pm.

Jelovnik

· Snježni pečeni goveđi sendvič - Napravljeno po izboru pečena govedina koja se sporo peče više od 10 sati. Svi Top okrugli sendviči poslužuju se na pečenim pecivima s maslacem uz začinjeni shake i au jus. Na raspolaganju su i peciva bez glutena.

· Pileće piletina - Napravljena od potpuno prirodne piletine koja se marinira u mješavini pire od maslačka i soka od kiselih krastavaca. Marinirana piletina zatim se umiješa u suhu smjesu od brašna i Top Round začina te prži do hrskave. Sadrži originalnu piletinu i piletinu "Cali".

· Doručak - Posluženo od 8: 00am do 10: 30am. Top Round koristi organska smeđa jaja u svim svojim sendvičima za doručak. Također se poslužuju doručak, doručak od sira i napitci poput soka od naranče i Lamill kave.

· Hot Dogs - varijacije uključuju originalnog psa, psa sireva i prljavog psa

· Pomfrit - svježi Idaho krumpir ručno izrezan u kuhinji Top Round i pržen u 100% goveđe masti; varijacije uključuju kovrčeve friteze, friteze sira, matirajući pomfrit i "prljave" pomfrit

· Vegetarijanska - salata od kelja, sir na žaru, povrće "Cali" i Velika salata Top Rounda

· Osvježenja - redoviti i veliki Coca-Cola proizvodi i svježe kuhani ledeni čaj

· Smrznuti krem ​​- Uključuje sundae, beton, trese, vlastite ploveće s 127 Coca-Cola aromama i krem ​​u obliku stopala. Jelovnik također nudi kombinacije krema koje se sastoje od svih kombinacija kuća i posebno su izrađene u kući.

Online naručivanje

Top Round nudi internetske narudžbe za preuzimanje i dostavu. Nalozi za dostavu ispunjavaju usluge DoorDash i poštara koji su dostupni na web mjestu restorana. Sve stavke izbornika dostupne su za preuzimanje i dostavu od 8: 00am do 11: 00pm.

Ugostiteljske usluge

Jela nudi ugostiteljske usluge za privatne događaje izvan mjesta. Rezervacija cateringa može se izvršiti direktnim pozivom u restoran.

Poklon kartica

Jednjak nudi poklon kartice koje su dostupne u trgovinama za kupnju. Poklon kartice mogu se iskoristiti za objedovanje i putem interneta.

Franšizne mogućnosti

Gurmanski sendvič nudi mogućnosti franšize za zainteresirane poduzetnike iz cijelog Sjedinjenih Država. Internetski obrazac za upit franšize dostupan je na web mjestu restorana pod opcijom franšize.

Adresa

Vrhunska okrugla pečena govedina, 1000 S. LA Brea Ave., Los Angeles, California 90019, web stranica, telefon: 323-549-9445

Povratak na: Romantični restorani u Los Angelesu