Što Treba Učiniti U Južnoj Kaliforniji: Mount San Jacinto State Park

Mount San Jacinto jedan je od najviših planinskih lanaca u južnoj Kaliforniji i samo nekoliko sati izvan Los Angelesa i San Diega nudi brojne mogućnosti za istraživanje subalpskih šuma, granitnih vrhova i planinskih livada u pustinji s kampovima i pješačkim stazama.

O državnom parku Mount San Jacinto

Državni park Mount San Jacinto je 14,000 hektara subalpskih šuma i livada u planinskom lancu San Jacinto, južno od raspona Sierra Nevade u južnoj Kaliforniji. Vrh San Jacinto je 11,000 stopa nadmorske visine i drugi je najviši u regiji s nekoliko drugih vrhova u rasponu koji dosežu gotovo jednako visoke. Prosječna ljetna temperatura ima tendenciju da se zadrži u sredini 70-a, pri čemu temperature dosežu najviše kao 90-ove. Parku je dostupan autocestom 243 na Idyllwild ili tramvajem iz Palm Springsa, California.

Indijanci Cahuilla bili su prvi ljudi koji su koristili područje i dokazi o njihovoj upotrebi planina za lov još uvijek se mogu vidjeti pod minobacačima i stazama. Zemljište je označio kao šumski rezervat u 1897-u od strane predsjednika Grovera Clevelanda i postalo je okrug San Jacinto Ranger Nacionalne šume San Bernardino u 1930-u. U slijedećih nekoliko godina 12,695 hektari su postavljeni kao dio državnog parka San Jacinto i otvoreni su za javnost u 1937, a zračni tramvaj je dodan u1945, ali dovršen tek nešto kasnije u 1963. U 2000-u se park integrirao s nacionalnim spomenikom planine Santa Rosa i San Jacinto Mountain.

Glavna linija rasjeda nalazi se ispod planine San Jacinto, a područje je seizmički aktivno, zbog čega područje s vremenom polako raste. 255 hektara područja divljine nazvano je Skriveni prirodni rezervat u 2002-u što je tom području dalo jasnu klasifikaciju i najvišu moguću razinu zaštite okoliša.

Rekreacijske aktivnosti

Radno vrijeme u parku je od subote i nedjelje 8am-4pm i od ponedjeljka do petka 10am-4pm. Državni parkovi California zahtijeva od korisnika da plate naknadu za korištenje parkova. Prolazi se mogu kupiti za dnevnu uporabu ili godišnje propusnice, kao i propusnice za čamce i plovila, dozvole za pustinju i dozvole za kampiranje putem ureda za parkove. Parkiranje, prostori za izletište i zahodi svi su hendikepi dostupni u parku. Aktivnosti u kojima obitelji mogu uživati ​​dok posjećuju planinu San Jacinto uključuju jahanje, geocaching, planinarenje, kampiranje, razgledanje divljih životinja, fotografiju, izlet i muzeje.

Kampiranje- Na planini San Jacinto — Idyllwild i Stone Creek dostupni su kampovi 2. Rezervacije su obično potrebne i treba ih napraviti do sedam mjeseci unaprijed, posebno za ljetne mjesece. Mogu se smjestiti kućice za automobile i terenska vozila, prikolice, do visine od 24. Teren kampa Stone Creek ima mjesta koja su dostupna hendikepom i stazu koja je hendikepirana. Tuševi u Idyllwildu dostupni su hendikepom.

Pješačenje u kampu- Na raspolaganju su područja za pustinju 2 za Hike-In Camping za koja je potrebna dozvola za pustinju. Dozvola za divljinu može se dobiti preko Državnih parkova California ili USFS. Ove dozvole omogućit će vam pristup svim pješačenjem kroz područja koja se nalaze unutar granica američke službe za šume, što uključuje još dvije lokacije u planinama San Bernardino.

Hiking- Dnevni izletnici moraju imati dozvole u divljini koje se mogu dobiti od rendžernih stanica. Sustav staza dizajniran je tako da minimalno utječe na okoliš. Većina staza su umjerene do naporne i kreću se u Idyllwildu ili planinskoj stanici tramvaja. Najpopularniji domet staza od milja 4-12.

Zračna tramvaja Palm Spring zračna luka- Tramvaj kreće u kanjonu Chino i vozi posjetitelje od Doline Station do Mountain Stationa. Ovaj zračni tramvaj putuje od nadmorske visine stopala 2,643 do noge 8,516. Na planinskoj stanici na planini San Jacinto posjetitelji će naći restoran, suvenirnicu i centar za posjete sa snack barom. Na samo maloj udaljenosti od planinarske stanice posjetitelji će pronaći stazu rendžera i park San Jacinto s prostorom za piknik, toalet, žičare, staze na prirodi i panoramski pogled na visoku zemlju i dolinu Coachella s vrhovima koji dosežu visine preko stopala od 10,000 u nadmorska visina.

Pacific Crest Trail- Ova je staza jedna od najljepših staza u Americi, a iza nje ima puno povijesti. Ova staza vodi 2,650 milja od Meksika do Kanade prugom kroz područje San Jacinto. Ovu stazu izgradili su volonteri i partneri iz zajednice s ciljem stvaranja povratnog iskustva, a upravljaju Pacific Crest Trail Association, US Forest Service, Nacionalni park Park, Biro za upravljanje zemljištem i Državni parkovi California.

25905 autocesta 243 Idyllwild, California 92549, Telefon: 951-659-2607