Što Raditi U Raleighu, Nc: Mediteranski Kafić Sassool

Sassool je mediteransko tržište kafića i gurmanske hrane koja u svojoj veleprodajnoj pekarni poslužuje izvornu libanonsku i mediteransku kuhinju i svježe kruh. Restoran je otvoren svakodnevno i radi na dva povoljna mjesta u Raleighu i Caryu u Sjevernoj Karolini.

Sassool je osnovao Mounir Saleh, koji je jela dobio ime po svojoj majci - Sassool je bio nadimak djetinjstva Cecilije Saleh. Vlasnik crpi inspiraciju iz majčinih tradicionalnih libanonskih recepata, jedinstvenih okusa i kuharskih vještina. Sassool se temelji na majčinskom kulinarskom principu "ako hranu ne biste poslužili sebi i svojoj obitelji, onda je nemojte poslužiti drugima."

Pekara

Pećnica s plinskom kupolom zauzima središnju pozornicu Sassoola. Pećnica peče nekoliko pekarskih proizvoda na licu mjesta za restoran i pekaru. Mounir donosi svoju stručnost u radu u pekarskoj tvrtki Neomonde, a danas Sassool proizvodi Neomonde obrtničke hljebove, pitove od cijele pšenice i specijalne pite pečene zajedno sa gurmanskim slatkišima poput domaćih kolačića, browniesa i makarona.

Radni sati

1. Sassool, North Raleigh - Otvorite sve 7 dane u tjednu, od ponedjeljka do nedjelje, od 10: 00am do 9: 00pm.

2. Sassool, Cary - Otvorite sve 7 dane u tjednu, od ponedjeljka do nedjelje, od 10: 00am do 9: 00pm.

Jelovnik

· Deli daske - uzorak od četiri članaka, Sassool Platter, posebna kutija za ručak, tanjur od ražnjića, pladanj janjeće ćevape, pladanj miješanog roštilja, pladanj vegetarijanske lazanje i kućnu salatu

· Pite - Pite u obliku pice svježe su pečene na pita tijestu. Varijacije pite uključuju tortu od sira, pitu od mesa (Lahem B'ahjeen), špinat Carre, pitu od špinata, pitu od špinata feta, pitu od maslinove rajčice, pitu od zaatara, pitu od luka s gljivama, pitu od šawarme i pita od metvice.

· Salate / Sides - jesenska korijenska salata, baba ghanouj, salata od crnog graha, užitak kupusa, salata od kupusa, pileća salata, salata od slanuta, kukuruzna salata, falafel, fatoush, lišće grožđa, hummus, jalape? o cilantro hummus, salata od kelja, kibbeh, labneh, libanonska zelena grah i još mnogo toga

· Sendviči - sendviči i oblozi nude se u bijelim ili pšeničnim džepovima pite ili omota. Opcije uključuju piletinu shawarmu, goveđu i janjeću shawarmu, sendvič od ražnjića, sendvič s janjetinom od ražnja, pileći oblog, falafel sendvič, sendvič s kibbehom, i veggi oblozi i hamburgere

· Djeca - Djeca u dobi od 10 i ispod toga mogu birati između dječje torte od sira, sendviča s delićem, ražnjića od ražnjića i djece, poslužene uz napitak od fontana 8.

· Svakodnevna ponuda - Sadrži dnevne akcije od ponedjeljka do nedjelje

Ugostiteljstvo

Sassool Mediterranean Cafe nudi uslugu cateringa za zabave svih vrsta i veličina. Mali pladnjevi restorana pogodni su za zabave od 10 do 15 ljudi, a njihovi veliki pladnjevi idealni su za ljude od 20 do 25. Gosti mogu čak i prilagoditi kombinaciju stavki u ugostiteljskom jelu odabirom predmeta iz uobičajenog jelovnika restorana. Posjetitelj Sassoolove usluge cateringa može se ispuniti putem upitnika o ugostiteljstvu koji je dostupan na web mjestu restorana.

Narudžba s hranom

Izbornik Sassool Mediterranean Cafe dostupan je za dostavu i preuzimanje u području Raleigh i Cary. Internetske narudžbe moguće je izvršiti na TakeOut Central, Grubhub, OrderUp i Eat24.

Adrese

Sassool, 9650 Strickland Rd, Raleigh, Sjeverna Karolina 27615, Telefon: 919-847-2700

Sassool, 1347 Kildaire Farm Rd, Cary, Sjeverna Karolina 27511, web stranica, telefon: 919-300-5586

Još stvari koje treba učiniti u Raleighu