Stvari Koje Treba Učiniti U Nycu: Pečeno

Otvorena u 2005-u, Baked je dijete djeteta Matt Lewisa i Renata Poliafita, dvojice momaka koji vole ljubav prema svim stvarima. Pečeni je poseban po tome što nudi neke od najboljih peciva, kolača i drugih pekarskih proizvoda, a sve je napravilo od nule mali tim tvrtke Baked. Baked je još posebniji jer su vlasnici, Lewis i Poliafito, uzeli skok vjere da naprave nešto što stvarno vole, a to su stvoriti slatke deserte u kojima će ljudi uživati. Sreća i za kupce i za vlasnike, Baked je veliki uspjeh i nastavlja s ponudom ukusnih slatkih pečenih proizvoda serviranih sa svoje dvije lokacije u Brooklynu i Manhattanu.

Sati restorana

Baked upravlja s dvije lokacije u njujorškom metro području 7 danima u tjednu. Specifična mjesta i dani i sati rada su sljedeći.

Brooklyn

Crvena kuka

Ulica 359 Van Brunt

Brooklyn, NY 11231

Sati

Ponedjeljak - Petak: 7: 00am - 7: 00pm

Subota - nedjelja: 8: 00am - 7: 00pm

New York

Tribeca

279 Church Street

NYC, NY 10013

Sati

Ponedjeljak - Petak: 7: 00am - 7: 00pm

Subota: 8: 00am - 7: 00pm

Nedjelja: 8: 00am - 5: 00pm

Rezervacije

Rezervacije za Baked nisu potrebne. Ovo je pekara u kojoj se kupci poslužuju na način da prvi put dođu.

Jelovnik

Jelovnik na Bakedu sadrži širok asortiman pečenih proizvoda od nule. Od kolača i kolača do slatkih i slanih predmeta za doručak, na jelovniku Bakeda uvijek postoji nešto škakljivo. Jelovnik na Baked ima širok asortiman pečenih proizvoda s okusima. Neki su proizvodi dostupni samo sezonski. Neke ponude jelovnika na Bakedu su sljedeće:

· Jutarnji predmeti - parfem od granole, chia puding, keksi, musli, kroasan, kolači i muffini, pecivo od cimeta, džepovi i preokreti, kolači od bundta i kave, hljeb i kopče.

· Kolači, cupcakes - Nude se u različitim ukusima i stilovima kao što su Oreo, banana, pistacija, kuglica slanog mlijeka, kapljica limuna, Oopsy Daisy, mrkva, karamel jabuka, cheesecake, zeleni čaj, blagdanski začin, zimnica, jagoda, vrganj limunada i još mnogo toga.

· Brownies / Barovi - Duboko tamno, slatko i slano, smeđa šećerna plavuša, maslac od kikirikija, slada mliječne čokolade.

· Brooksters - šipka slane karamele, hrskavi kikiriki maslac, limun, granola bar, pekan s čokoladnim bourbonom, bundeva od sira, kava hrskava, trobojna traka, šipka s marelicama ružmarina, karamelna kokosova šipka karamel, s'more orah, grašak, grašak, kikiriki maslac i džem, Dobro jutro sunca i još mnogo toga.

· Cookies / Whoopies - Kolačići: čokoladni komad od kikirikijevog maslaca, zobena kaša, čokoladni komad, čokoladni oblak, makaroni, biskoti, sezonski okusi; nargile: slatko i slano, crveni baršun, jagoda, te banane i paprike.

· Pite / Tarts - pita: jabučna, bundeva, krem ​​pita od banana s kikirikijem, čokoladni bourbon pekmez, pita od blata od Mississippija i sezonske pite; tarts: karamela jabuka, bombona, limun i sezonsko voće.

Usluge pečenja

Baked nudi niz ukusnih usluga za svoje kupce. Od stvaranja prilagođenih svadbenih torti do klasa pečenja kupce se potiče da posjete web stranicu Baked kako bi saznali više o raznim uslugama koje pekara nudi. Neke od najpopularnijih usluga su sljedeće.

Vjenčanja

· Baked ima poseban tim za dizajn vjenčanja koji će klijentima pomoći da stvore vjenčani kolač svojih snova. Zainteresiranim za korištenje bakine torte za vjenčani kolač savjetuje se da pregledaju galeriju dostupnih dizajna vjenčanih torti, a zatim se obrate Bakedu za više informacija o tome kako započeti postupak izrade vlastitog dizajniranog vjenčanog kolača.

Klase pečenja

· Upisite se u jedan od odjeljenja za pečenje pečenja kako biste naučili kako stvoriti neke od najpopularnijih kolača na Bakedu. Ovo je uvodna klasa za ljude koji sebe smatraju pekarima za rekreaciju. Polaznici će naučiti sve, od pravljenja ukusnih buterica do pečenja torte poput profesionalaca.

TRGOVINA

Baked ima internetsku trgovinu u kojoj kupci mogu kupiti asortiman robe iz kuharica i jestivih namirnica poput granole i marshmallowa do totesa, pladnjeva i odjeće. Kupci mogu kupiti pečenu robu posjetom web mjestu pekare.

Adresa

Zapečeno - Brooklyn, Red Hook, 359 ulica Van Brunt, Brooklyn, NY 11231, Telefon: 718-222-0345

Pečeno - New York, Tribeca, Church Street 279, NYC, NY 10013, telefon: 212-775-0345

Još stvari u Brooklynu