Što Raditi U Napulju, FL: Tommy Bahama'S Restaurant & Bar

Tommy Bahama's Restaurant & Bar nacionalni je restoran koji ima nekoliko lokacija širom Sjedinjenih Država. Već više od 20 godina Tommy Bahama nudi visokokvalitetne blagovaonice koje nude izbornike koji su regionalni za tu lokaciju. Bez obzira koje zaštitnike Tommyja Bahame posjećuju, oni sigurno uživaju u svježe pripremljenoj hrani koja se uvijek pravi od nule, kao i u izvrsnoj usluzi koja prati svaki obrok.

Jelovnik

Jelovnik restorana i bara Tommy Bahama nudi ručak, večeru i pića koja uključuju mnoštvo ukusnih predmeta u kojima svi mogu uživati. Od ljubitelja mesa i morskih plodova, pa sve do vegetarijanske, pa čak i bezglutenske gužve, Tommy Bahama ima jelovnik koji zadovoljava sve.

· Ručak - Diners će pronaći temeljit jelovnik koji uključuje predjela poput ljetnih peciva od škampi, pilećih lizalica, ahi tuco tacosa, asortimana juha i salata, hamburgera i sendviča, nekoliko jela poput ribe i čipsa, pržene riže sa svinjskim trbuhom, pomrznute ahi tune , pocrnjeli riblji takos i još mnogo toga.

· Večera - Izbornik večere je proširenje jelovnika za ručak s nekim dodacima za jela, kao i brojnim vegetarijanskim i bezglutenskim opcijama, poput krumpira sa salatom od gljiva i gljiva, pečenih povrtnih tacoa, ahi poke Napoleona, mahi mahija protrljanog na Karibima i više.

· deserti - Ponuda za desert uključuje kremu od ananasa, brile, tortu od slane čokolade, kolač kolača od kolača, tortu od kikirikijevog maslaca i pita od limete.

· pića - Uživajte u asortimanu alkoholnih pića kao što su crveno, bijelo i pjenušavo vino, martinije, rum rum i kokteli. Tu su i različita bezalkoholna pića za uživanje poput hladnjaka za krastavce, osvježivača brusnice, Faux-jito, sredstvo za ublažavanje bolova i još mnogo toga.

Pokloni

Poklon kartice Tommyja Bahame dostupne su za kupnju na mreži. Kupci mogu birati između tradicionalnih poklon kartica različitih dizajna koje se dostavljaju standardnom poštom ili virtualne poklon kartice koje se dostavljaju putem e-pošte u 24 satima.

Poklon kartice dostupne su u apoenima od 25 do 1,000.

Privatna večera

Tommy Bahama je mjesto svih privatnih događaja. Rođendani, proslave maturanata, svadbeni tuševi, korporativni događaji ili obiteljske večere mogu se smjestiti u Tommyju Bahama. Tlocrt uključuje dvije mogućnosti za privatnu blagovaonicu ili događanja. Uključuju glavnu blagovaonicu, koja može smjestiti do 60 ljudi koji sjede i 80 na recepciji. Tu je i popločani dio dvorišta, koji prima 100 ljude koji sjede i 160 na recepciji.

Tommy Bahama nudi ne samo prostor za vaše privatne događaje, već i pomoć u obliku kvalificiranih profesionalaca koji će se nositi s aranžmanom privatnog događaja, kao i glazbom uživo, a po potrebi i ukrasima i ukrasom.

Oni koji su zainteresirani za korištenje Tommyja Bahame za privatnu blagovaonu ili neki događaj mogu se obratiti restoranu izravno telefonom na (239) 643-6889 ili putem e-maila na [Pošalji zaštićena]

Parkiralište

Besplatno je parkiranje s poslugom.

Adresa

Tommy Bahama's Restaurant & Bar, 1220 3rd St S, Napulj, FL 34102, Telefon: 239-643-7920

Više napuljskih restorana