Što Raditi U Memphisu, Tennessee: Pink Palace Family Of Museums

Obitelj muzeja Pink Palace u Memphisu zbirka je povijesnih atrakcija koje održava Grad Memphis u partnerstvu s Memphis Museums, Inc. Obitelj muzeja uključuje Muzej ruže palače, divovsko kazalište CTI 3D, AutoZone Dome u planetarumu Sharpe, Prirodni centar Lichterman i dvije povijesne kuće - Mallory-Neely i Magevney Houses.

Pink Palace služi kao sjedište obitelji muzeja Pink Palace, a prvobitno je zamišljen kao dom bogatog osnivača trgovina Piggly Wiggly, Clarencea Saundersa u 1920-u. Ekspanzivni ljetnikovac dobio je svoj nadimak po ružičastoj gruzijskoj fasadi izrađenoj od mramora s kojim je dizajniran. Saunders se nikada nije mogao useliti u kuću, koja je zbog bankrota ostavljena nepropusna i predana gradu Memphisu u kasnijim 1920-ovima sa namjerom da se koristi kao muzej. Dvorac je postao stalni muzej koji sadrži izložbenu dvoranu Bodine u kojoj su privremeni i stalni eksponati izloženi u prirodoslovlju i kulturnoj povijesti. Sam Dvorec bio je zatvoren za javnost 22 godina sve do ponovnog otvaranja 1996-a.

CTI 3D Gigantsko kazalište privlači posjetitelje 200,000 godišnje, a otvoren je u ožujku 2014. Ovo podzemno kazalište sadrži najsuvremeniju opremu, uključujući 4K pojedinačni projektor i RealD XLW 3D sustav. Kazalište prikazuje obrazovne filmove kao i filmove za zabavne vrijednosti na ekranu koji dostiže 4 priče s novim filmovima koji se prikazuju svaki 4 mjesec.

Kupola AutoZone u planetarumu Sharpe može ugostiti goste 145-a u kazalištu u okruglom stilu koji posjećuje posjetitelje u planetarni doživljaj s kupolom 50 stopa u promjeru, visini od 32.5 stopa i najvećim ekranom u Memphisu. Projektor smješta više od 4 milijuna piksela odjednom sa softverom koji može stvoriti simulacije svemira u stvarnom vremenu kako bi ga gledatelji mogli promatrati pomoću simulacija putovanja u svemiru.

Centar za prirodu Lichterman- Ovaj centar prirode 65-acre bio je prvi akreditirani centar prirode u SAD-u i utočište je divljih životinja s naglaskom na obrazovanje o okolišu. Posjetitelji mogu uživati ​​u 3 miljama planinarskih staza, staklenika i obrazovnih sadržaja.

Znanstveni centar Coon Creek- Ova nekretnina pronađena u okrugu McNairy sadrži 232 hektare zaštićenog zemljišta koje je jedno od najvažnijih nalazišta fosila u Sjevernoj Americi. Na ovom lokalitetu pronađene su fosilizirane više od 600 vrsta životinja, starije od preko 70 milijuna godina, uključujući i mosasaura. Ovi fosili nisu otvrdnuti u kamenu i imaju savršeno očuvane anatomske detalje. Tu su i ribnjaci, kabine, blagovaonica 5 i mjesta za proučavanje obrazovnih grupa i istraživanja.

Mallory-Neely House- Smještena na adresi 652 Adams Avenue, ova kuća je 25 soba italijanske vile iz viktorijanske ere koja je dizajnirana u 1852-u i bila je u vlasništvu Frances Neely Mallory 86 godina sve dok nije umrla u 1969 kad je imala gotovo 100 godina. Ovaj dom je jedina povijesna kuća u Memphisu koja još uvijek sadrži originalni namještaj iz vremena i sadrži rotirajuće eksponate i poseban program.

Magevney House- Ovaj se dom nalazi na adresi 198 Adams Avenue u kojoj je živio Eugene Magevney, irski imigrant u 1836-u. Dom je skromna kućica od gips ploča i najstariji je primjer rezidencije srednje klase koja je još uvijek otvorena za javnost u Memphisu. U ovom je domu izvedena prva gradska katolička misa, kao i prvo vjenčanje i krštenje. Kuća je još uvijek namještena kao što je to bilo u 1850-ovom predgrađanskom ratu s osobnim posjedima obitelji Magevney. Posjetitelji također mogu uživati ​​u biljnom vrtu, sjenici i koči.

Obrazovni programi

Svaki od muzeja spojenih na obitelj muzeja Pink Palace ima svoj obrazovni program. Odjel za obrazovanje Pink Palace nudi programe povezane s ljudskom kulturom, prirodnim znanostima, tehnologijom i svemirom za škole i publiku koji su usklađeni s ciljevima države i katoličke biskupije i ostvareni praktičnim učenjem.

Edukativni filmovi o rotaciji u kazalištu CTI uključuju:

· Let leptira 3D

· Skriveni svemir 3D

· Grbavi kitovi 3D

· Živjeti u doba zrakoplova 2D

· Putovanje u svemir 3D

· Avantura nacionalnih parkova 3D

Programi dostupni u planetariju uključuju:

· Vatreni

· Jedan svijet, jedno nebo: Avantura velikih ptica

Tu su i laboratorijska istraživanja za studente razreda k-8 koja mogu primiti studente 15-32, Istraživanje kazališta Discovery za do 100 učenika, privatne noćne posjete muzeju Pink Palace, Događanja na Danima otkrića, Događaji u domovima i Otkrivanja s Scavenger-om lovi u kojima studenti mogu sudjelovati prilikom posjete muzeju Pink Palace. Više informacija o obrazovnom programu možete pronaći na mreži.

3050 Central Avenue, Memphis Tennessee, 38111, web stranica, telefon: 901-636-2362

Povratak na: Zabavne stvari u Memphisu, Tennessee