Stvari Koje Treba Učiniti Na Floridi: Kampong U Miamiju

Na imanju koje je danas poznato kao Kampong živjelo je nekoliko znamenitih stanovnika, uključujući Engleza zvanog John Thomas "Jolly Jack" Pauck, koji je tu živio od 1870-a do 1882-a, i dr. Simmonsa, prva žena koja je koristila lijek Područje Miamija. Napravljen je u zadivljujućem vrtu kojeg danas čuva legendarni dr. David Fairchild, jedan od najutjecajnijih američkih kolekcionara i hortikulturista, koji se ovdje preselio u 1928. Mnoge biljke koje je dr. Fairchild prikupio tijekom svojih putovanja po južnom Tihom oceanu, Aziji i sjevernoj Africi još uvijek postoje u vrtovima i čine dio baštine.

Događanja i aktivnosti

Osim vođenja i samostalnih obilazaka, Kampong nudi priliku za istraživanje nekih svjetskih tropskih i jedinstvenih voćaka i cvjetnica. Riječ Kampong potječe od malajske riječi za "mali skup kuća" ili "selo", a vrt sadrži plodna stabla poput plodova svijeće, ploda kikirikijevog maslaca, kruha i jaja, kao i manga, palmi, kokosovih šljiva i cikada ,

Također ima puno tropskih cvjetnih stabala koja sva grade živopisnu priču o ranom istraživanju Novog svijeta i slikaju boju, miris i ljepotu. Kampong je također idealno mjesto za izlet i događanja poput vjenčanja i zabava. Okružen bogatom ekološkom prošlošću, rijetkim i zapanjujućim drvećem i nekim od najboljih ljepota prirode koje nudi, Kampong čini jedan od opuštajućih dana koje biste ikada mogli poželjeti.

Obrazovno učenje

Do prosinca 31st, 2017, imate priliku koraknuti unatrag i istražiti laboratoriju dr. Fairchilda. Laboratorija je dio paketa vođenih obilazaka i stalna je instalacija u The Kampong. Otkrijte kako je dr. Fairchild radio s instalacijom koju je stvorio konceptualni umjetnik Mark Dion i steknite dublji uvid u povijest Kampong-a. Vodiči su dostupni ponedjeljkom, srijedom i subotom u 10: 00am ili 12: 00pm.

Tours

Kada su u pitanju izleti na Kampong, imate dvije mogućnosti izbora. Možete sudjelovati u vodiču s poznatim vodičem ili samostalno voditi pomoću detaljne mape vodiča, što je najbolja opcija za one koji se žele slobodno družiti i odvojiti svoje vrijeme. Za ulazak u laboratorijsku instalaciju morat ćete biti vođeni obilazak.

Sati rada i ulaznice

Vođena tura

Vodič se nudi od rujna do lipnja ponedjeljkom, srijedom i subotom u 10: 00am i 12: 00pm. Obilazak traje 1 sat, s mogućnošću da sami istražite.

Cijene ulaznica su $ 20 za odrasle, $ 15 za starije osobe (62 i stariji), $ 10 za učenike sa školskom iskaznicom i $ 10 za djecu (4-12 godina). Djeca 4 godina i mlađa su s odraslom osobom koja plaća.

Obilazak sam

Šetnja sa osobnim vodičem traje od ponedjeljka do subote od 10: 00am do 3: 00pm. Nazovite (305) 442-7169 za rezervacije. Ogledi traju najmanje 1 sat.

Cijene ulaznica su $ 15 za odrasle, $ 10 za starije osobe (62 i stariji), $ 10 za učenike sa školskom iskaznicom i $ 5 za djecu (4-12 godina). Djeca 4 godina i mlađa su s odraslom osobom koja plaća.

Adresa

Kampong, 4013 Douglas Rd, Miami, FL 33133, Telefon: 305-442-7169

Još stvari koje treba učiniti u Miamiju