Stvari Koje Treba Učiniti U Denveru, Co: Hey Pb & J

Uživajte u poznatom ukusu kikirikijevog maslaca i žele s zakuskom posjetom Hey PB&J, kamionu hrane u Denveru, Colorado. Inspirisan scenom kamiona hrane u Los Angelesu, Kalifornija, vlasnik Matt McDonald odlučio je svoju doživotnu ljubavnu vezu s hranom pretvoriti u profitabilnu stvarnost. McDonald je otvorio Hey PB&J u 2011-u iz svog kamiona ljubičaste boje 1979 Chevy, a ostalo je povijest. Ljudi tragaju za kamionom hrane Hey PB&J i naručuju asortiman slatkih, ljutih i začinjenih maslaca od kikirikija i gurmanskim sendvičima nadahnutim žele koji se mijenjaju s dostupnim sezonskim sastojcima. Hey PB&J je kulinarska poslastica koju ćete barem jednom doživjeti u Denveru.

Kamion s hranom

Hey PB&J djeluje isključivo iz kamiona za hranu. Kamion s hranom putuje po Denveru i služi se svojim jedinstvenim ponudama jelovnika u pokretu. Kupci mogu pratiti Hey PB&J kamion za hranu posjetom njihovu web stranicu, gdje je ažuriran kalendar koji sadrži posebne detalje o dnevnim lokacijama. Korisnici također mogu ostati povezani s Hey PB&J putem svojih društvenih medija na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Jelovnik

Jelovnik kojeg nudi Hey PB&J sezonski se mijenja i uključuje slatke, ljute i začinjene jedinstvene kikiriki maslac i gurmanske sendviče nadahnute želatinom. Hej, PB&J s ponosom melje vlastite orašaste maslačke i pravi svoje džemove i sprema javnosti ponuditi izvrsni gurmanski maslac od kikirikija i žele. Uzorak ponude izbornika je sljedeći:

· Figgy Piggy

· Pita od borovnice

· Kupina-jalape? O

· Majka Clucker

· Kralj

· Nutella Banana

· Tajlandska piletina

· Gazda Hog

Iznajmljivanje kamiona

Kamion hrane Hey PB&J dostupan je za iznajmljivanje za privatne događaje. Kupci koji su zainteresirani za donošenje gurmanskog maslaca od kikirikija i žele sendviča na sljedeći događaj mogu ispuniti obrazac za rezervaciju koji se nalazi na web stranici Hey PB&J ili kontaktirati Hey PB&J izravno na 303-929-2751.

Adresa

Hej, PB&J, Denver, CO, telefon: 303-929-2751

Više stvari koje treba učiniti u Denveru