Što Treba Učiniti U Corpus Christi, Teksas: Državni Muzej Azijskih Kultura U Teksasu I Edukacijski Centar

Krenite u neko drugo vrijeme i smjestite se u Teksaškom državnom muzeju azijskih kultura i edukacijskog centra u Corpus Christi, gdje možete pogledati azijsko porijeklo i naučiti sve o povijesnim relikvijama sa svih najvećih svjetskih kontinenata. Kina, Japan, Indija, Filipini, Hmong, Koreja, Tajland i Tajvan samo su neka od mjesta i naroda o kojima ćete saznati tokom svoje posjete.

Neke od stvari koje možete očekivati ​​u muzeju su takva čuda poput drevne japanske umjetnosti i običaja, tradicionalnih i suvremenih azijskih zanata i čitav niz raznolikih kulturnih antikviteta.

Jeste li se ikad htjeli prerušiti u tradicionalnu azijsku odjeću? Ako je to slučaj, onda je Državni muzej azijskih kultura Teksasa mjesto za vas jer je na ekranu fantastična kolekcija zamršeno izrađenih kimona, i mada su oni koje ćete isprobati u stvari replike, i dalje ćete dobiti autentičnu iskustvo i dobro se zabavite u tom procesu. Kimono u prijevodu znači "nešto za obući" i elegantan je tradicionalni japanski odjevni predmet koji žene nose u svečanim prilikama.

Ako vas zanima kineski artefakt, možda biste mogli pogledati muzejsku zbirku prekrasno ručno izrezbarenih komada žada. U kineskoj kulturi ti komadi simboliziraju ne samo savršenstvo, što postaje vidljivo prilikom ispitivanja osjetljivih sitnica ovih komada, već i besmrtnost i plemenitost.

Gospođa Billie Trimble Chandler osnovala je muzej tijekom 1960-a nakon što je 17 godina živjela i predavala u Japanu, a njezina originalna zbirka predmeta još uvijek čini dobar dio muzejskih eksponata. Muzej djeluje na neprofitnoj osnovi i namjerava educirati ljude o ljepoti azijske kulture. Arhitekturu centra dizajnirali su David R. Richter i Elizabeth Chu Richter.

Teksaški državni muzej azijskih kultura i edukativnog centra pruža sjajne izvore za učenje uz česte posjete turnejskih izložbi sa svih strana svijeta. Muzej svake godine posjeti više od 1,500-a. Svi se obrazovni programi odvijaju na drugom katu i daju djeci, studentima, pa čak i široj javnosti jedinstven i intiman prozor u Aziju iz srca Teksasa.

Radno vrijeme

Otvoreno od 11: 00am do 5: 00pm, od utorka do subote. Zatvorene su u ponedjeljak i nedjelju.

Ulaz

Odrasli: $ 6.00

Djeca mlađa od 12 godina: $ 3.00

Studenti: $ 4.00

Vojska i seniori: $ 5.00

Najam / Izleti po mjestu

Muzej nudi savršeno okruženje za one posebne trenutke, poput vjenčanja, privatnih zabava i korporativnih događanja. Za više informacija o unajmljivanju ovog prekrasnog prostora javite se muzeju.

Oni također organiziraju edukativne ture za škole i druge grupe koje žele upoznati azijsku kulturu, nudeći širok izbor aktivnosti. Za više informacija o rezervaciji terenskog izleta, najbolje je kontaktirati muzej izravno.

Adresa

Ulica 1809 N. Chaparral, Corpus Christi, TX 78401, Telefon: 361-881-8827

Još stvari koje treba učiniti u Corpus Christi