Stvari Koje Treba Učiniti U Corpus Christi, Tx: Andyjeva Seoska Kuhinja

Ako se Andyjeva seoska kuhinja u Corpus Christi-u naziva "klasičnim, domaćim jelima", mjesto je za sve koji su gladni majčinog kuhanja. Ovaj se restoran vraća u osnove i nudi vrlo poznata svakodnevna jela u domaćoj i privlačnoj atmosferi. Gosti koji su večerali u ovom restoranu u stilu zemlje uvijek se osjećaju kao kod kuće.

Uz cjelodnevni doručak i svježu kavu, Andy's Country Kitchen odlično je mjesto za početak dana, uz doručak ili doručak, a opsežni jelovnici za ručak i djecu čine ga idealnim za obiteljske ručkove bilo koji dan u tjednu.

Jelovnik

Andy's Country Kitchen ima nevjerojatno velik izbor poznatih, domaćih jela koja variraju u različitim obrocima dana.

Cjelodnevni doručak:

? Andyjev seoski doručak (dva jaja, dva komada slanine, dvije pljeskavice od kobasica, hash smeđa, jedan biskvit sa nadjevom i palačinke)

? Seoska svježa jaja - bilo koji stil jaja, kanadska slanina i jaja, mesni hash i jaja, jaja Benedikt

? Odresci, piletina, kotleti i jaja - ribiye odrezak i jaja, odrezak i jaja, mljeveni okrugli biftek i jaja, svinjski kotleti i jaja, zemljani prženi odrezak i jaja, kaubojska zemlja prženi biftek i jaja, zemlja pržena piletina i jaja, zemlja pržena som i jaja

? Meksički doručak - doručak enchiladas, chorizo ​​i jaja, meksički migas, huevos rancheros, huevos ala Mexicana

? Meksički favoriti - doručak tostadas, chorizo ​​tostadas, doručak tacos

? Vafli i palačinke - zlatno smeđi belgijski vafelj, francuski tost, velike / kratke hrpe, dolarski kolači

? Omlet (dolazi s kategorijom izrade vlastitog omleta)

? Stranice za doručak

? Tost, keksi, muffini i peciva

Ručak (10: 30am)

? Juha, čili i gumo - domaća juha od povrća, domaća gombo od morskih plodova, domaći čili

? Odresci i svinjski odresci - ribeye bez kostiju, slanutci, sjeckani sir sa lukom na žaru, cheeseburger odrezak, domaći prženi biftek, teleća jetra i luk, svinjski kotleti

? Piletina - južne pržene pileće trakice, pileća pržena piletina, piletina na žaru i povrće, pileća prsa na žaru

? Plodovi mora - riba tilapia (pečena na žaru ili pržena), tilapija s roštiljem od limete, zemljani prženi slatkovodni som, zlatno prženi škampi (5 kom.), Tanjur od ribe i škampi, pladanj morskih plodova

? Meksička hrana - nachos (govedina ili obična), handmade Quesadillas, govedina ili piletina Quesadillas, sir enchiladas, enchiladas (govedina ili piletina), tacos (govedina ili piletina), chalupas (govedina, piletina, grah, guacamole), ručno rađeni burrito

? Burgeri i sendviči - četvrtasta vrećica (s sortom cheeseburgera), pol kilograma burgera od sira Angus, sendvič s klupskim kućicama, sendvič s roštiljem u klubu s roštiljem, sendvič s prženom ribom, francuski dip, sendvič s prženim biftekom od piletine itd.

? Laganija strana - vegetarijanski hamburger, pureći hamburger, BLT sendvič, sendvič s pečenom govedinom, itd.

? Voće i salate

? Sidei i juhe

Jelovnik za ručak također sadrži skup specijaliteta za ručak koji se razlikuju ovisno o danu u tjednu. Dječji je izbornik dostupan i za jelovnike za doručak i ručak.

Kontaktirajte Brodu

Za rezervacije i općenita pitanja o izborniku, Andy's Country Kitchen možete kontaktirati putem 361-993-0251 ili putem njihove službene web stranice.

Adresa

Andy's Country Kitchen, 5802 S Staples St, Corpus Christi, TX 78413, Telefon: 361-993-0251

Još stvari koje treba učiniti u Corpus Christi