Što Raditi U Chattanooga, Tn: Urban Stack

Urban Stack u Chattanoogi nudi ozbiljan izbor pića izabranih od najboljih u domaćim pivima, uvoznim i domaćim lagerima. Jedino što je impresivnije od dobro opskrbljenog šanka je jelovnik. Umjetnost burgera shvaćaju nevjerojatno ozbiljno. Ako poslužujete samo goveđu hranu koja je certificirana za vegetarijance, bez hormona i antibiotika, 100%, možete biti sigurni da će svaki zalogaj biti ukusno sočan.

Asortiman i varijacije na meniju su impresivni i lako biste se mogli vraćati svaki tjedan, a da dvaput ne naručite istu stvar. Također nude veliku specifikaciju, a tikvicu i nadjev možete pomiješati po ukusu kako biste stvorili svoj savršeni hamburger.

Nudeći opcije bez dodatka bez veganskih i vegetarijanskih punjenja, zadovoljavaju gotovo sve prehrambene potrebe, što često nije veliki prioritet u ovakvom mjestu.

Sam restoran je moderan i gladak te pruža ugođaj dobrodošlice i opuštenost među unutrašnjošću tamnog drveta i namještajem dimljenim viskijem.

Akcije

Ponedeljkom je dječja noć, što znači obiteljsku atmosferu i sva djeca koja nose Urban Stack majicu jedu besplatno od 4: 00pm do 10: 00pm.

Utorkom rade čaj po pola cijene cijeli dan, a četvrtkom je pola cijene Whiskey Smash za 4.50 $ i Orange Crush za 4.25 od 4: 00pm do 10: 00pm.

Radno vrijeme

Urban Stack otvoren je 7 danima u tjednu, od nedjelje do četvrtka od 11: 00am do 10: 00pm, te od petka i subote 11: 00am do 11: 00pm.

Jelovnik

? Predjela - Bentonove kože od krumpira, pržene slanutak, Urban Nachos, prženi klizači bolonje, 3 Little Piggies Chili, francuska juha od luka, pileća krila na žaru, pločice za domaće kisele krastavce, dimljeni topli pimento sir.

? Salate - Salata na farmi, salata od sunčevog kelja i salata od svih američkih kuhara.

? Klasika - Big Cheese, New Mexico zeleni čili cheeseburger, čili cheeseburger iz Sjeverne Karoline, Good Day Sunshine, Big Mike, Hamburguesa Mamacita, burger odreska od sira Philly, cheeseburger od slanine, New Yorker, pržena zelena rajčica, Chicago Burger, talijanski, melje gljiva , i Steakhouse.

? Specijalni hamburger - The Hercules, Farmer Burger, Vegan On Shrooms, Jive Turkey, Strauss Burger, Asian Q, Gourmet Bacon Burger, Jugozapadno Veggie i Prljava ptica.

? Prilozi - Gouda krem ​​kukuruz, makaroni i sir, špinat s vrhnjem, nasjeckano zelje, kućni pomfrit, pomfrit od krumpira, luk s korom, slanutak, gotovo kisela repa, salata od rajčice i borovnice, salata od krastavaca i graška s crnim očima te salata od krumpira.

? Piće - Urban Stack ima potpuno opskrbljen bar, a uz to nudi niz specijalnih koktela i shakesa s alkoholnim zavojem.

Poklon kartice

Poklon kartice dostupne su u apoenima $ 10, $ 25, $ 30, $ 50 i $ 100 i mogu se kupiti putem web stranice.

Adresa

12 W 13th Street, Chattanooga, TN 37402, Telefon: 423-475-5350

Povratak na: Što raditi u Chattanoogi i romantičnim restoranima