Santa Fe, Nm Restoran: Izanami

Izanami u Santa Feu poslužuje vrhunsku japansku hranu u baru koja nudi autentično japansko iskustvo s kvalitetnom hranom. Pokrovitelji su pozvani da uživaju u raznim izborničkim stavkama koje se stvaraju uz sezonsku hranu i meso s lokalnim izvorima. Budući da je svježina glavna komponenta jela na meniju Izanami, riba nije dostupna. U Novom Meksiku nema mnogo obližnjih izvora za ribu, pa je Izanami odlučio da na jelovnik ne uvrštava ribu nego da kompromitira svježinu i kvalitetu svoje hrane. Pokrovitelji zasigurno uživaju u blagovaonici u lijepoj atmosferi koja nudi visokokvalitetnu japansku hranu.

Sati restorana

Izamani je otvoren 7 danima u tjednu. Slijede određeni sati rada:

Srijeda - ponedjeljak: 12: 00pm - 10: 00pm

Utorak: 5: 00pm - 10: 00pm

Rezervacije

Rezervacije nisu potrebne. Međutim, preporuke se visoko preporučuju za vrijeme vrhunca vremena 5: 30pm - 8: 00pm, kao i tijekom praznika. Preporuke se mogu dati putem interneta putem OpenTabela ili pozivom (505) 982-9304.

Jelovnik

Jelovnik Izanami ispunjen je autentičnim japanskim malim tanjurima koji su napravljeni od sezonskih sastojaka i visokokvalitetnog mesa. Jelovnici odražavaju raznolikost i raznolikost koja se nudi uz asortiman japanskih jela. Postoje meniji za ručak, večeru, sake i pića. Opcije izbornika uključuju:

· Ručak - Ramen, bento kutije, bibimbap, foie gras burger, povrće i gljive donburi, ageashi tofu, pečena shishiito paprika, Izanami banbanji, tonjiru i još mnogo toga.

· Večera - Izbornik večere fokusiran je na malene tanjure koji se nude u četiri kategorije (vruće, hladno, pečeno na žaru i prženo). Tu je i omakase, koja je asortiman stavki izbornika; ovo je jedini obrok koji sadrži morsku hranu. Neke stavke izbornika za uslugu večere uključuju: wagyu tartare, salatu od daikona i jicama, frikake pomfrit, miješanu povrtnu tempura, nagoya tebasaki, organski edamame itame, sok od pečene gljive, yaki onigiri, nami burger, wagyu govedina ishiyaki, nasu dengaku, dimljena svinjska rebra, tori no karaage, uparivanje sira i saka i još mnogo toga.

· sake - Ovo je visokokvalitetni zanatski proizvod koji se izrađuje u malim serijama pivovara u obiteljskom vlasništvu. Neke ponude ponude uključuju: porcije 2oz degustacijskih letova različitih uzoraka sac, daiginjo sake, ginjo sake, junmai sake, honjozo sake, nigori i napravljene po narudžbi za spritzers.

· Piće - Asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao što su vino i japansko mikro pivo, kao i točeno pivo, zeleni čajevi, espresso, domaće sode, pivo od đumbira i drugo.

Poklon bonovi

Poklon bonovi mogu se kupiti putem interneta za neposrednu dostavu putem e-pošte. Dostupni su u količinama od $ 25 do $ 1,000, a otkupljivi su u Izanamiju, kao i u toplicama i na drugim mjestima u cijelom naselju. Poklon bonovi mogu se kupiti na web mjestu naselja Thousand Waves.

Događaji

Budite u toku s nadolazećim događajima koji se događaju u Izamani. Ovi su događaji izvrstan način kupcima da uživaju u atmosferi i isprobaju različitu japansku hranu i piće. Za više informacija o nadolazećim događajima u Izamaniima, zaštitnici se mogu pretplatiti na bilten o odmaralištu Deset tisuća valova ili posjetiti stranicu događaja u Izamani.

Adresa

Izanami, 21 Put deset hiljada valova, Santa Fe, NM 87501, web stranica, telefon: 505-982-9304

Više stvari koje treba učiniti u Santa Feu