New Haven, Connecticut: Tikkaway Grill

Tikkaway je indijski roštilj koji nudi brzu i hranljivu indijsku vozarinu do koje se može naručiti. Vlasnik i generalni direktor Gopi Nair zajedno sa svojim kulinarskim timom koji čine Chef Pramod i Chef Tony imaju za cilj promijeniti percepciju da je indijska hrana začinjena, teška i masna. Kulinarski tim Tikkaway dočarava mnoštvo svježih jela i indijskih okusa koji postižu savršenu ravnotežu između začina i mirisa.

Indijski roštilj nudi jedinstvene vlastite izbore zdjela riže, obloga i salata koje možete napraviti po želji s nadjevom i preljevima po vlastitom izboru. U 2013-u je Tikkaway Grill otvorio svoje prvo mjesto u New Havenu, Connecticut, a nakon toga otvoreno je i drugo mjesto Tikkaway Grill u Bostonu, Massachusetts. Obje lokacije nude bezglutenske i vegetarijanske / veganske opcije.

Izbornik (ažurirano 4 / 16 / 2017)

Izbornik Tikkaway Grill jednostavan je postupak odabira nadjeva i toplih umaka na bazi osnovnih opcija poput zdjele riže, zdjele salate i roti omota. Jelovnik također nudi strane i napitke, zajedno s cijenom indijanske vođene vožnja.

· Posude s rižom - Opcija smeđa riža ili riža basmati koja se može preliti širokim izborom mesa i povrća s dodatkom umaka s potpisom po izboru.

· Posude za salatu - zelena salata poslužena s izborom povrća i jela.

· Roti oblozi - indijski pšenični kruh od pune pšenice zvan roti, poslužen s nadjevom po izboru

· Opcije punjenja - Punjenje uključuje piletinu, janjetinu, kana (slanutak), paneer (indijski sir) i aloo (krumpir). Opcije za vruće povrće sastoje se od bijelog luka, repe, mrkve i kupusa. Opcije hladne povrća uključuju zelenu čili papriku, crveni luk, cilantro, krastavce, zeleni grah, rajčicu i salatu. Opcije indijskog chutneya uključuju mango, raitu i mentu.

· Umak od preljeva - izbor blagih, srednjih i začinjenih umaka od rajčice, indijskih indijskih indijskih sokova, leće, kokosovog mlijeka i začinjeno-kiselih sastojaka

· Strane - samosas, samosa chaat, papad, supa od mulligatawny i kheer (puding od indijskog riže)

· Pića - mango lassi, ledena madrasova kava, nimbu pani i vrući / ledeni chai đumbir

Ugostiteljstvo

Tikkaway nudi prilagođene narudžbe za grupe 12 ili više osoba koje se mogu dostaviti na željeno mjesto. Mogućnosti prehrane u Tikkawayu kreću se od malih zalogaja do ladica za švedski stol pogodnih za potrebe hrane svih veličina. Catering menu nudi i bezglutenske i veganske izbore!

Internetske narudžbe

Web stranica Tikkaway nudi mogućnost narudžbe putem hrane putem interneta za preuzimanje i dostavu. Internetske narudžbe trebaju procijenjene 15 minute za preuzimanje i 45 minute za dostavu na jedno mjesto. Internetski izbornik nudi Tikkaway zdjele i obloge, zajedno s velikim brojem strana i pića.

Poklon kartice

Web-lokacija ugostiteljskih proizvoda nudi i elektroničke poklon kartice za cijene od 10 USD i više. Plaćanja putem internetskih narudžbi i darovnih kartica prihvaćaju se putem kreditne kartice.

Povratak na: Stvari koje treba učiniti u New Havenu. CT

Tikkaway Grill, 135 Orange Street, New Haven, Connecticut 06510, web stranica, telefon: 203-562-1299