Monroe, Louisiana Stvari Koje Treba Učiniti: Dječji Muzej Sjeveroistočnog Louisiane

U praktičnom, interaktivnom muzeju za djecu Sjeveroistočna Louisiana, djeca mogu istražiti mnoštvo različitih zabavnih eksponata. Djeca se mogu pretvarati da rade u restoranu u Dječjem kafiću, kao i puzati kroz srce, kliznuti niz džinovski mikroskop i igrati se u ljekarni u bolnici Otkriće. Djeca se također mogu zabaviti vozeći ambulantu u Domu zdravlja muzeja, pušući mjehuriće u Bubble Works i igrajući se s zagonetkom u obliku džinovskog uha na izložbi The Hearing Aid.

Izložba Big Mouth podučava djecu o zubnom zdravlju, dok Reuseum uči djecu o recikliranju i tome kako od recikliranih materijala mogu napraviti nešto novo. Izložbeni prostor Baby Bayou u Dječjem muzeju na sjeveroistoku Louisiane namijenjen je djeci uzrasta tri i manje godina i ispunjen je praktičnim aktivnostima prilagođenim dobi. U muzeju se nalazi i Djedovo božićno selo za vrijeme blagdana Božića.

Fokus Dječjeg muzeja na sjeveroistočnom Louisiani je potaknuti djecu na istraživanje širokog svijeta koji ih okružuje raznim praktičnim i kreativnim aktivnostima i igranjem. Dječji muzej također nudi ćudljive aktivnosti i događaje, nudeći djeci energične načine da istražuju svijet oko sebe. Zabava i učenje isprepliću se u muzeju, bilo da djeca stvaraju divovske mjehuriće u tvornici mjehurića, vježbaju kao liječnici u bolnici koja se pretvara, sastavljaju zagonetku divovskog uha ili grade kuću od medenjaka tijekom blagdana.

Dječji kafić u dječjem muzeju na sjeveroistoku Louisiane zgodan je eksponat koji sponzorira Udruženje restorana Louisiana. Izložba stvara restoransko okruženje u stvarnom životu, u kojem djeca istražuju nekoliko vrsta poslova u sklopu restorana. Djeca mogu istražiti kako je to biti kuhar, poslužitelj ili stroj za pranje posuđa.

Junior League of Monroe sponzorira izložbu Bubbleworks muzeja. Izložba ispunjena mjehurićima prostor je u kojem djeca puše divovske mjehuriće, mjere visinu mjehurića kako bi se okružili i uživaju u vodenom stolu na kojem mogu trčati čamce. Bolnica Otkriće u muzeju omogućava djeci šansu da se pretvaraju da je ljekarnik, medicinska sestra ili liječnik, kao i da puze kroz masivno srce, slušajući ga kako kuca.

Dječji muzej na sjeveroistoku Louisiane Baby Bayou prostor je stvoren upravo za djecu u dobi od tri i manje godina. Ovaj izložbeni prostor osmišljen je kao prostor za izgradnju mozga. U sklopu dječjeg muzeja nalazi se i prostor namijenjen djeci pod nazivom Toddler Town, kao i dječja vatrogasna postaja s vatrenim stupom.

Izložbu "Big Mouth" dizajnirali su i napravili lokalni stomatolozi. Nekoliko stomatologa u tom području okupilo je skup podučavanja dizajniranih da izgledaju poput pravih usta, ali puno veće, iz pjene. Muzej djece na sjeveroistoku Louisiane Dječiji muzej poziva djecu da koriste svoju divlju maštu za stvaranje stvari od recikliranih materijala.

323 Walnut Street, Monroe, LA, telefon: 318-361-9611

Više stvari koje treba učiniti u Monroeu