Milwaukee, Wi: Najbolje Mjesto Na Povijesnoj Pivovari Pabst

Najbolje mjesto u Povijesnoj pivnici Pabst u Milwaukeeu ljubiteljima piva nudi priliku da iskuse duboku, bogatu povijest ikonične pivovare u Sjedinjenim Državama. Bilo da uživate u obilasku piva, sudjelujući u uzorcima piva ili uživajući u arhitekturi i stilu različitih prostranih dvorana, dok je domaćin privatnog događaja, Best Place u Povijesnoj pivnici Pabst doživljaj je sam po sebi.

Sati pivovare

Najbolje mjesto u Povijesnoj pivovari Pabst djeluje 6 danima u tjednu. Konkretni dani i sati rada su sljedeći:

Ponedjeljak: 12: 00pm - 6: 00pm

Utorak: ZATVORENO

Srijeda i četvrtak: 12: 00pm - 10: 00pm

Petak i subota: 10: 30am - 5: 00pm

Nedjelja: 10: 30am - 6: 00pm

Poklon dućan

Najbolje mjesto u Povijesnoj prodavaonici pivovare Pabst sadrži širok izbor memorabilija za kupnju. Posjetitelji mogu kupiti brojne povijesne predmete koji su certificirani autentični, poput ogledala, zaliha dionica i vintage razglednica. Ostali predmeti za sakupljanje uključuju podmetače i kante za pivo. Suvenirnica također prodaje majice, kape i druge proizvode Best Place. Za pomoć u pronalaženju specijalnih komada obratite se suvenirnici na (414) 223-4709.

Sati trgovine su sljedeći:

Ponedjeljak, srijeda i četvrtak: 12: 00pm - 6: 00pm

Petak, subota i nedjelja: 10: 30am - 6: 00pm

Utorkom: ZATVORENO

Tours

Najbolje mjesto u Povijesnoj pivovari Pabst nudi nekoliko tura tijekom cijele godine za one koji su zainteresirani saznati više o bogatoj povijesti Najboljeg mjesta na Povijesnoj pivnici Pabst. Neke od opcija putovanja uključuju:

Putovanja pivom

Putovanja pivom nude se bez rezerve tijekom cijele godine, kiše ili sjaja. Sudionici će ponovo doživjeti bogatu povijest Najboljeg mjesta u Historic Pabst Breweringu tako što će obilaziti kompletan obilazak objekata, koji uključuje kušanje piva u dvorani Blue Ribbon, posjetom sjedištu pivovare i vidjeti stari ambulant koji je bio pretvorio se u govornicu tijekom zabrane.

Raspored obilaska piva je sljedeći:

Ponedjeljak, srijeda i četvrtak: 1: 00pm - 3: 00pm

Petak, subota i nedjelja: 11: 00am, 12: 00pm, i 1: 00pm

Grupne ture pivom dostupne su za grupe od sedam ili više osoba. Grupne ture mogu se prilagoditi potrebama i željama grupe. Za više informacija o tome kako prilagoditi grupni obilazak piva, obratite se Best Placeu Povijesne pivovare Pabst na adresi (414) 779-1663 ili ispunite mrežni obrazac zahtjeva.

Privatni događaji / najam

Najbolje mjesto u Povijesnoj pivovari Pabst nudi jedinstveno iskustvo za bilo koji privatni objed. Bilo da slavite rođendansku zabavu ili godišnjicu ili ugostite neki događaj, Best Place u Povijesnoj pivovari Pabst ima tlocrt koji odgovara raznim potrebama privatnih događaja. Neke od opcija tlocrta uključuju:

· Dvorana plave vrpce - Smještava goste 200 na 2,000 sq ft.

· Velika dvorana - Smještava goste 250-300 na 4,800 sq. Ft.

· Kapetanovo dvorište - Smjestiti 125 ljude na površini od 1,350 kvadratnih metara u otvorenom okruženju

· Kraljev dvor - Smještaju 40 ljudi u kvadratnim centrima 900 u otvorenom okruženju

Privatni iznajmljivanje opremljen je brojnim sadržajima kao što su AV oprema, upotreba bara i alkohola, Wi-Fi, živa glazba, nadstrešnice i oprema za najam događaja.

Za više informacija o planiranju privatnog događaja u The Best Place u Povijesnoj pivovari Pabst, kontaktirajte pivaru putem interneta putem njihovog kontakt obrasca.

Adresa

Najbolje mjesto u Povijesnoj pivnici Pabst, 901 W Juneau Ave, Milwaukee, WI 53233, web stranica, telefon: 414-630-1609

Više stvari koje treba učiniti u Milwaukeeu