Stvari Koje Treba Uraditi Na Long Islandu: Povijesni Muzej Southamptona

Povijesni muzej Southampton na Long Islandu posvećen je očuvanju zgrada, kao i prikupljanju dokumenata i artefakata, koji pomažu u oživljavanju tradicija South Island South Forka još od 1898-a. Muzej se nalazi uglavnom u dvorcu Albert Rogers. U 1843-u, ljetnikovac je sagradio kapetan kitova tog područja. U zgradi je sada smješten muzej koji prikazuje aktivnosti regije kroz aktivnosti i rotirajuće eksponate.

Glavna zgrada kompleksa Povijesnog muzeja Southampton, vila Albert Rogers, sadrži mnoštvo malih povijesnih dućana i mnoge druge građevine koje ilustriraju kako je izgledao Southampton u prošlosti nakon građanskog rata. U sklopu muzeja nalaze se jednosobna školska kuća, kovačnica, opća trgovina, stolarska trgovina i nekoliko drugih zgrada koje su nekada bile središte života Southamptona u malom gradu.

U 1952-u je Dvorac Albert Rogers i njegovi temelji obnovljeni Povijesni muzej Southampton. Muzejski kompleks, zajedno s dvanaest povijesnih manjih građevina, jedinstveno je označen u Nacionalnom registru povijesnih mjesta. U sobama vile nalazi se namještaj koji su donirali stanovnici zajednice Southampton. Većina tih namještaja datira iz viktorijanske i edvardske ere.

Smatra se da je školska kuća Red Creek s natkrivenim zabatom, prema Izvještaju o povijesnoj strukturi u 2016-u, izgrađena u godini 1830 na području Red Creeka zaselka Hampton Bays. Smatra se da je to jedna od najstarijih jednosobnih škola u državi New York. Izvedena u 1951-u, kuća Red Creek School bila je prva manja građevina koja je prikazana na temeljima Alberta Rogersovog dvorca.

Izgrađena u 1893-u, Hildrethova opća trgovina u Povijesnom muzeju Southampton, građevina je prvobitno izgrađena kao nadgradnja na temelju posjeda Van Brunt. Kad je stigla u vila Albert Rogers, u maloj zgradi nalazi se izložba o drogeriji Corwith. Unutrašnjost strukture odražava proizvode koji su se u 1903 prodavali u trgovini za suhu robu. Hildreth's General Store održava robna kuća Hildreth.

1825 Sayre Barn u Povijesnom muzeju Southamptona prvotno je u 1825-u sagrađena obitelj Sayre. Smatra se da je izgrađen da služi kao štala životinjama. Zbog istaknutog položaja staje, često je korišten za prikazivanje letaka i brodova više od dvjesto godina. To je dovelo do toga da se ambar Sayre zvao "ambar Billboard". Barka Sayre prevezena je u 1953-u u muzej Albert Rogers Mansion. U dvorcu, ambar je postao izložen kao opća trgovina iz devetnaestog stoljeća.

Bajka Baymana Decoyja u palači Rogers Mansion Povijesnog muzeja Southampton. Ova mala građevina, sagrađena u 1890-u u Vodenici, prvobitno je konstruirana kao kolijevka kukuruza. Nakon što je doveden u dvorište, zgrada je djelovala kao eksponat obućara. U 2008-u je ponovno otvoren kao radionica za izradu ukrasa.

Lajn za sastanke 17, Southampton, New York, telefon: 631-283-2494

Više stvari koje treba učiniti na Long Islandu