Hula'S Modern Tiki U Scottsdaleu, Arizona

Hula's je vrhunski bar i restoran inspirisan američkim tiki barovima i restoranima koji su postojali u 40-ovima i 50-ovima. Hula nudi kuhinju koja odiše polinezijskim i američkim okusima. Braća Chris i Craig Delaney osnovali su dvije lokacije hularovih jednica u Phoenixu i Scottsdaleu.

Radno vrijeme (ažurirano na 4 / 16 / 2017)

Restoran posluje 7 danima u tjednu, ponedjeljkom od 11: 00am do 10: 00pm, utorak do četvrtak od 11: 00am do 11: 00pm, petkom od 11: 00am do 12: 00am, subotom od 10am: 30am: 12am: 00am: 10am: 30am: 10: 00: 10: 30: 2: 30 Nedjeljom od 11: 00am do XNUMX: XNUMXpm. Brunch se poslužuje subotom i nedjeljom od XNUMX: XNUMXam do XNUMX: XNUMXpm, a cijeli je izbornik dostupan do XNUMX: XNUMXpm.

Restoran ostaje zatvoren praznicima poput Superbowl nedjelje, 4th srpnja, Dana zahvalnosti, Božića i Nove godine. Hula's je otvoren pola dana zbog prilika kao što su Crni petak, Badnjak, dan nakon Božića i Nova godina.

Jelovnik

· Večera - Sadrži predjelo, salate, svježu ribu, hamburgere, sendviče, tacos, priloge i deserte poput Hula-ove Sundae, torte od kokosovog vrhnja i pita od limete. Zdjele Hula uključuju začinjenu tajlandsku piletinu, mongolsku govedinu, veganski tofu iz džungle i ahi wasabi. Hula-ovi favoriti sastoje se od svinjske ploče vojvode Luau, Loco Moco, pločica za roštilj u Bali Hai-u, tanjura s pilećim jelima od Jawaiian-a, javajskog tanjura od svinjskog mesa, teriyaki ribeye odrezaka i tradicionalnih kalbi rebara.

· Ručak - Izbornik za ručak nudi hamburgere i sendviče, salate, tacos, zdjele i priloge.

· Brunch - Jelovnik se sastoji od brašna s mrežom poput Island Eggs Benedict, Ahi Jaja Benedict, Hula Hangover Hash, Klasičnog doručka s dva jaja, Francuskog tosta, Velikog doručka Sendviča, Chefovog omleta i Loco Moco, havajski specijalitet. Izbornik za doručak nudi i raznovrsne strane za doručak

· Kokteli - Izbornik koktela nudi koktele s potpisom Hule, točeno pivo, flaširano pivo, crvena i bijela vina

Ugostiteljstvo

Hula-kompletna usluga cateringa može biti angažirana za događaje bilo koje veličine. Restoran prihvaća ugostiteljske rezervacije ostvarene putem e-pošte i telefonskog poziva.

Sretni specijalni časi

Radni sat Tiki Time u restoranu je ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 3: 30pm do 6: 00pm. Izbornik veselog sata uključuje Hula predjele, Hula-ove tropske koktele s potpisom, točeno pivo, piva iz boca poput Coors Light, Bud Light, Miller Light i Michelob Ultra. Jelovnik nudi i čaše za vino po sniženim cijenama. Cjelodnevni specijalni napici su otvoreni subotom i nedjeljom, počevši od otvorenih do 6: 00pm.

Tjedni specijal

Hula nudi tjedne specijalne ponude na lokacijama na svojim lokacijama u Phoenixu i Scottsdaleu. Tjedni specijalni dodaci Phoenix uključuju;

· Ponedjeljak - Ponedjeljci na društvenim medijima, koji nude 20% popusta za goste koji prijavljuju i objavljuju fotografije povezane s Hulama na Facebooku, Twitteru i Instagramu nakon 6: 00pm.

· Utorak - $ 20 za dva predjela i dva tropska pića nakon 6: 00pm

· Srijeda - sretan sat kroz noć

· Četvrtak - Hula's pruža tajnu riječ koja se može otkupiti za besplatne stvari kada gosti prate restoran na Facebooku i Twitteru ili pošalju tekst "Hulas" na 90210.

Rezervacije

Restoran zahtijeva da se rezervacije izvrše telefonom jer ne uzimaju online rezervacije.

Povratak na: Aktivnosti u Scottsdaleu, AZ

Hula's Modern Tiki, 4700 N. Central Ave. Phoenix, Arizona 85012, web stranica, telefon: 602-265-8454