Šifra Zračne Luke Gru

Statistički podaci pokazuju da sve više i više ljudi putuje u Južnu Ameriku kako bi uživali u živahnim lokacijama kontinenta, prekrasnim plažama, bogatim divljinama, egzotičnoj kuhinji i još mnogo toga. Od svih brojnih odredišta u Južnoj Americi, Brazil se izdvaja kao jedno od najpopularnijih, a država Sao Paulo jedno je od najpopularnijih mjesta za posjetu ovom narodu. Ako planirate putovanje u Sao Pualo da biste provjerili ključne mještane poput katedrale Sao Paula, avenije Paulista, parka Ibirapuera i muzeja umjetnosti Sao Paulo, morat ćete znati šifru aerodroma GRU. Šifra zračne luke GRU koristi se za Sao Paulo / Guarulhos – Governador Andr? Međunarodna zračna luka Franco Montoro.

Gdje se nalazi Zračna luka GRU?

Zračna luka GRU, Sao Paulo / Guarulhos – Governador Andr? Međunarodna zračna luka Franco Montoro, nalazi se u općini Guarulhos u brazilskoj državi Sao Paulo. Poznat je i kao Zračna luka GRU ili Zračna luka Cumbica.

Podaci zračne luke GRU Kontakt podaci

Adresa za zračnu luku GRU (Sao Paulo / Guarulhos – Governador Andr? Franco Montoro International Airport) je Rod. H? Lio Smidt, s / n? - Cumbica, Guarulhos - SP, 07190-100. Ako želite stupiti u kontakt s GRU-om, možete koristiti sljedeći telefonski broj: + 55 11 6445-2945. Možete kontaktirati i e-poštom na adresi [Pošalji zaštićena]

Povijest zračne luke GRU

Povijest zračne luke GRU, međunarodne zračne luke Sao Paulo-Guarulhos, seže do 1960-ova. U 1967-u, kako se količina zračnog prometa u Brazilu i izvan nje brzo povećavala, vojna vlada započela je s izradom planova za izgradnju novih zračnih luka i širenje na već postojeće zračne luke i aerodrome širom zemlje. U okviru ovih planova odlučeno je da se prošire dvije zračne baze u Sao Paulu. Te su baze bile zrakoplovne baze Galeao i zračne baze Sao Paulo.

Izgradnja zrakoplovne baze Sao Paula započela je u 1980-u, a aerodrom se otvorio u 1985, zamijenivši zračnu luku Sao Paulo-Congonhas, koja je do tada bila glavna zračna luka Sao Paulo. Prvobitni planovi za aerodrom GRU uključivali su četiri zgrade terminala i tri piste, ali GRU je imao samo dva terminala i dvije piste kada se otvorio. Izgradnja treće zgrade terminala započela je u 2011-u. Danas GRU ima tri terminala ukupno i dvije paralelne piste. Upravo je u 2001-u aerodrom dobio puno ime S? O Paulo / Guarulhos – Governador Andr? Međunarodna zračna luka Franco Montoro u čast Andra? Franco Montoro, bivši guverner Sao Paula koji je preminuo u 1999-u.

Statistika za Zračna luka GRU

Zračna luka GRU glavna je zračna luka za brazilsku državu Sao Paulo. Obično je svrstan kao najprometnija zračna luka u cijelom Brazilu, a ujedno je i jedna od najprometnijih zračnih luka u cijeloj Južnoj Americi. Na GRU-u djeluju mnoge različite zračne luke do odredišta širom svijeta. Neki od najprometnijih ruta na GRU-u idu na druge destinacije u Južnoj Americi, ali postoje i mnoge interkontinentalne rute. Najprometnije rute na GRU-u su do Santiaga u Čileu; Miami, Sjedinjene Države; New York, Sjedinjene Države; Buenos Aires, Argentina; i Madrid, Španjolska. Zračna luka godišnje pređe preko 37 milijuna putnika.

Parking na GRU-u

Puno je opcija za parkiranje na aerodromu GRU, s različitim cijenama dostupnim za sve proračune. Standardno parkiranje možete pronaći na sva tri terminala s početnom dnevnom cijenom od 54 R $ koja se tijekom sljedećih dana polako smanjuje. Premium opcije su dostupne i na terminalima 2 i 3. Ako tražite najjeftiniji parking u GRU-u, pogledajte seriju ekonomičnosti na Terminal 3 koji ima dnevnu cijenu od samo 20 R $.

Kako doći do GRU-a

Postoji puno različitih mogućnosti kada je u pitanju kopneni prijevoz za dolazak do i sa aerodroma GRU. Zračna luka sadrži sve standardne oblike prijevoza poput usluga iznajmljivanja automobila, taksija i dionica za vožnju, ali također ima autobusne rute oko Sao Paula, kao i puno različitih usluga prijevoza do obližnjih gradova. Zračna luka trenutno nema vlastitu stanicu podzemne željeznice, ali možete se voziti autobusom, taksijem ili prijevozom do lokalne stanice metroa Tiete radi lakšeg prometa oko države.

Dobijanje oko GRU-a

Zračna luka GRU vrlo je velika zračna luka s tri odvojena terminala. Obilazak ove zračne luke može se činiti neodoljivim za ljude koji su novi u tom području, ali sve je jasno naznačeno i zračna luka je gotovo položena kako bi vam pomogla pronaći mjesto gdje trebate biti i brzo stići tamo. Ako trebate putovati između terminala, terminale 2 i 3 povezuje natkrivena pješačka staza, a na tom području djeluje shuttle bus koji povezuje Terminal 1 s ostalim.

Hoteli na GRU-u

Zračna luka GRU nema hotel na licu mjesta, ali postoji dosta dobrih hotela u lokalnoj ponudi koji nude pristupačne sobe i obilje dobrih sadržaja i pogodnosti poput bazena, fitnes centara, poslovnih centara, restorana, barova, udobnih soba i još mnogo toga. Mnogi od najboljih hotela blizu GRU-a, također nude izravne besplatne prevoze do zračne luke za sve goste. Pročitajte više za kontakt informacije najboljih hotela ove zračne luke Sao Paulo.

- TRYP by Wyndham S? O Paulo Guarulhos Zračna luka - Rodovia H? Lio Smidt, Cumbica, Guarulhos SP, 07190-100, Telefon: + 55-80-00-47-47-66

- Hotel Pullman S? O Paulo Guarulhos Zračna luka - Rodovia H? Lio Smidt, SP, 07190-100, Telefon: + 55-11-21-24-58-00

- Hotel Matiz Aeroporto Guarulhos - Rua Pedro de Toledo, 1000, Jardim Santa Lidia, Guarulhos, SP, 07140-040, Telefon: + 55-11-34-11-70-00

- Sleep Inn Guarulhos - Av. Natalia Zarif, 2655, Jardim Sao Geraldo, Guarulhos, SP, 07140-040, Telefon: + 55-11-42-80-46-60