Greenville Zoološki Vrt U Greenvilleu, Južna Karolina

Greenville Zoološki vrt posvećen je očuvanju, promicanju i obrazovanju ljudi o dobrobiti životinja. Smješten unutar povijesnog parka Cleveland, Greenville Zoološki vrt ima niz životinja unutar njihovih hektara 14.

U 1957-u, gradsko vijeće Greenville-a izradilo je inicijativu za stvaranje parka namijenjenog očuvanju i očuvanju životinja. Ova je inicijativa odobrena, a izgradnja zoološkog vrta Greenville započela je u 1960-u. Kada se prvi put otvorio Greenville Zoološki vrt, jedine životinje u zoološkom vrtu bile su lokalne životinje poput medvjeda, lisica i patki. Dvije godine nakon otvaranja zoološkog vrta, dodana je majmunska kupola. U ovoj majmunskoj kupoli nalazilo se više od majmuna 25. Kasnije u tom desetljeću, Zoološkom vrtu su dodani i drugi eksponati, poput zgrade čimpanze i staništa morskog lava.

Kroz 1970 i 1980s Zoološki vrt Greenville nastavio se širiti. Kratko vrijeme tijekom sredine 1980-a Zoološki vrt bio je privremeno zatvoren za javnost. Tijekom tog razdoblja, Zoološki vrt prošao je veliku obnovu, što je stvorilo nove i inovativne sadržaje za razne nove egzotične životinje.

Greenville Zoološki vrt ima razne životinje. Sve su njihove životinje podijeljene između sljedećih staništa:

· Afrika

· Azija

· Krletka

· Južna Amerika

· Flamingo

· Aligator

· Ektopia

· Domaće životinje

· Primati

· Konzervatorska stanica

Za više informacija o životinjama u Greenville Zoo vrtu posjetite službenu web stranicu Zoološkog vrta.

Greenville Zoo nudi svima razne mogućnosti obrazovanja. Iako zoološki vrt Greenville ima niz obrazovnih mogućnosti za odrasle i nastavnike, većina njihovih obrazovnih programa usmjerena je prema maloj djeci i studentima.

Mala djeca imaju priliku sudjelovati u jednoj od mnogih obrazovnih aktivnosti dostupnih u zoološkom vrtu Greenville. Ove aktivnosti uključuju Zoo Tots i druge časove i radionice koje su osmišljene kako bi potaknule djecu da postanu fascinirana životinjama i svijetom koji ih okružuje.

Osim u programima dostupnim za malu djecu, studenti mogu sudjelovati u različitim intenzivnim časovima i radionicama, kampovima, danima karijere i noćenjima. Većina predavanja i radionica za studente usredotočena je na prezentacije životinja.

Studenti imaju priliku sudjelovati u jednom od različitih kampova tijekom proljetnih i zimskih odmora, kao i ljetnih. Kampovi su podijeljeni u sljedeće dobne skupine:

· 3 godina

· 4 do 5 godina

· 6 do 8 godina

· 9 do 11 godina

· 12 do 14 godina

Tijekom svakog odjela kampa, studenti se bave raznim interaktivnim aktivnostima, istraživanjima, igrama, eksperimentima, umjetnostima i zanatima te interakcijama sa živim životinjama.

Drugi zabavni edukativni program je Zoološki dan karijere. Tijekom dana karijere, srednjoškolci i srednjoškolci sudjeluju u praktičnim aktivnostima koje im omogućavaju da iskuse kako izgleda rad u zoološkom vrtu. Ovaj je program savršen za studente koji razmišljaju o karijeri u zoološkom vrtu ili karijeri koja se odnosi na brigu o divljini. Dani karijere posebno su dizajnirani za različite dobne skupine i interese. Važno je napomenuti da, kao i programi kampa, dani karijere zahtijevaju prethodnu registraciju.

Konačno, još jedan istaknuti obrazovni program u Greenville Zoo vrtu je Zoo noćenje. Tijekom Zoo noćenja, sudionici imaju priliku na ekskluzivan način istražiti i naučiti o Greenville Zoološkom vrtu. Grupe mogu sudjelovati ili u emisiji "Tko je tko u zoološkom vrtu" ili u noćnom programu "Noćni susjedi". "Tko je tko u zoološkom vrtu" pruža sudionicima opći pregled svake životinje u Greenville Zoološkom vrtu, a "Noćni susjedi" ekskluzivno sadrži noćne životinje u njihovom glavnom vremenu.

Noćenja započinju u 3: 30 pm i završavaju u 9 ujutro sljedećeg dana. Bez obzira na prekonoćni program, posjetitelji mogu očekivati ​​sudjelovanje u raznim praktičnim aktivnostima, igrama, umjetnostima i zanatima, istraživanjima i susretima i prezentacijama živih životinja, kao i nekoliko komplementarnih obroka i suvenira. Važno je napomenuti da su noćenja dostupna samo za vikende. Prethodna prijava apsolutno je potrebna i mora se izvršiti najmanje tri tjedna prije planiranog boravka. Na kraju, noćenje koštaju 50 USD po osobi i koštaju najmanje 1,000, bez obzira da li je u grupi noćenja samo nekoliko ljudi.

Za više informacija o bilo kojoj od obrazovnih mogućnosti u Greenville Zoo vrtu, prijeđite na službenu web stranicu Zoološkog vrta ili se obratite ili posjetite Zoološki vrt za vrijeme radnog vremena.

Nakon dana provedenog u istraživanju zoološkog vrta Greenville, budite sigurni da svratite u Safari suvenirnicu Greenville Zoo i potražite suvenir. Safari Gift Shop ima niz odjeće, igračaka, obrazovnih knjiga, posuđa i ostalih suvenira i poklona.

Povratak na: Aktivnosti u Greenvilleu, Aktivnosti u Južnoj Karolini

150 Cleveland Park Dr, Greenville, SC 29601, Telefon: 864-467-4300