Greensboro, Sjeverna Karolina: Restoran Ispod Vode

Restoran ispod vode je u središtu Greensboro-ove obrtne stola za stol do stola, a osnovan je u svibnju 1998. Restoran poslužuje novu američku cijenu kuhara kuhinje Michael Harkenreader u elegantnom ambijentu s bijelim stolnjakom. Na jelovniku se koriste svježi sastojci s lokalnim izvorima, s posebnim naglaskom na sezonske i male izbore žetve poljoprivrednika iz Sjeverne Karoline.

Sati

U donjem restoranu poslužuje se večera od ponedjeljka do srijede od 5: 30pm do 9: 00pm i od četvrtka do subote, od 5: 30pm do 9: 30pm. Ručak se poslužuje od ponedjeljka do petka, od 11: 30am do 2: 00pm. Brunch se nudi nedjeljom od 11: 00am do 2: 00pm, a kokteli su dostupni od 4: 00pm od ponedjeljka do petka, a subotom u 5: 30pm.

Izbornici

· Ručak - juha, salate, sendviči i predjelo poput začinjenog lososa od tikvica, pirjanog mlijeka Joyce Farms, pileća prsa, dimljena pastrmka na žaru i svinjska kašica na žaru.

· Večera - juhe i salate, predjela i mali tanjuri i prilog

· Brunch - juha i salata, sendviči, predjelo i doručak, poput omleta, burgera, biskvita od rakova torte, vafla s limunovim makom, vafla ropa vieja, pladnja za doručak, strana za doručak i jaja Massey Creek Farms

· Desert - desertna vina, luke, šeri i Madeira, rakija i konjak, te desertni jelovnik poput pudinga od bijelog čokolade-borovnice, kolača s limunom-đumbirom, kolača od sladoleda od čokolade i metvice, iranskog kafenog sira, pudinga od banane-bademi i domaći izbor zanatskog sira

· Kokteli - Izbornik se sastoji od gotovo 10 varijacija koktela po cijeni od 12.

· Vino - Vinski meni u restoranu Undercurrent nudi opsežan popis chardonnay-a, sauvignona blanca, ostalih bijelih sorti, šampanjaca i pjenušaca, ruža ?, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, Syrah / Shiraz, zinfandel, druge crne sorte, desertna vina i luke , Jelovnik vina nudi i selekciju bijelih i crnih vina s pola boca.

Događaji u restoranu

Restoran ispod vode veliki je pobornik lokalnih proizvođača i ulaže mnogo vremena i napora u predstavljanje lokalnih poduzeća. Uz uskrsni nedjeljni ručak i godišnja ostrige na žaru, restoran organizira događanja koja se vrte oko lokalnih farmi i pivara. Društvena degustacija sadrži malu seriju piva iz lokalne pivovare, a postoje i domaća poljoprivredna događanja poput tržnica događanja Prodigal Farm, nudeći domaće sireve odobrene za dobrobit životinja i meso zanatskih kvaliteta. Događanja se naplaćuju po osobi i zahtijevaju prethodnu rezervaciju. Informacije o nadolazećim događajima mogu se pronaći na web mjestu restorana i na stranicama društvenih medija.

Rezervacije

Rezervacijama za ručavanje u donjem ručniju upravlja internetska aplikacija OpenTable. Online rezervacije mogu se izvršiti za najviše 8 ljudi, a stranke koje čine više od 8 gostiju moraju nazvati restoran da bi osigurale rezervacije.

Privatni događaji

Restoran s rubljem nudi mjesto širokog spektra privatnih događanja na svom mjestu;

· Wagnerova soba - prihvaća sjedala 40 i 60 za stojeće događaje

· Glavna blagovaonica - pogodno za ljude koji sjede 90 i 110 za koktel zabavu

· Elegantni bar - mjesta do 30 osoba

· Privatni popločani dio - sezonski zabavni prostor koji može primiti do 24 sjedećih i 35 stajaćih gostiju

Adresa

Restoran ispod vode, avenija Battlegrounda 327, Greensboro, Sjeverna Karolina 27401, web stranica, telefon: 336-370-1266

Još stvari koje treba učiniti u Greensboro