Goodstone Inn & Restaurant, Romantično Bijeg Od Vikenda U Virginiji

Goodstone Inn & Restaurant romantično je ruralno utočište u srcu vinske regije Virginije. Smješten na 265 hektara obradivog zemljišta i brda u blizini Middleburga u Virginiji i samo sat vremena od DC-a, Goodstone Inn će se svidjeti onima koji traže mir i spokoj, a koji cijene luksuz elegantno obnovljenih gospodarskih zgrada i nagrađivane francuske kuhinje.

1. Smještaj za goste


Simpatične sobe hotela Goodstone Inn smještene su u šest obnovljenih zgrada na seoskom imanju. Gostionica nudi zadivljujuće vidike planina Blue Ridgea, pliš, udobne smještajne jedinice, ukusne ukrase i antikvitete, kao i svu lakoću modernih pogodnosti. Sve sobe u hotelu imaju aparat za kavu, sušilo za kosu, sef, TV ravnog ekrana s DVD playerom, hladnjak, glačalo i besplatne toaletne potrepštine. Većina soba ima i CD uređaj.

Kočija je obnovljena kuća za kočije i štala. Prije jednog stoljeća koristili su se za konje, tri kolica te za skladištenje sijena i žita u potkrovlju. Danas se u zgradi nalaze četiri elegantna apartmana i soba. Bivše potkrovlje sada je soba Hayloft Deluxe. Upakiran u plavo-bijelu i sadrži plišani kraljičin krevet te udobnu stolicu za čitanje i otoman, Hayloft ima privatnu krovnu palubu koja gleda na Goose Creek. Junior Suite Carlyle ima privatni ulaz, bračni krevet, prostor za sjedenje s kaučem na razvlačenje i spektakularni pogled na planine Blue Ridge. Suite Mare uređen je u francuskom stilu zemlje i sadrži krevet s kraljicom plakata i pogledom na dvorište i vrtove. Suite Stallion Queen je konjičke tematike, a sadrži krevet s kraljicom plakata, dnevnu sobu s kaučem za spavanje i pogledom na Goose Creek.

Nizozemska kućica je kamena zgrada s trovanim bakrenim krovom i ima na raspolaganju dvije sobe. Gosti nizozemske kućice dijele šarmantni seoski dnevni boravak na prvom katu. Soba Delphinium Deluxe ima plavu paletu engleske zemlje, izrezbareni krevet za kraljicu i panoramski pogled na imanje. Deluxe soba Magnolia ukrašena je francuskom paletom s elegantnim draperijama i namještajem. Sadrži kraljičin krevet sa saonicama, kadu s kandžama i prozore koji gledaju na Goose Creek.

2. Više opcija vikendice


Francuska Farm Cottage luksuzna je kamena zgrada sa zidovima debljine dva metra i pogledom koji se pruža. Unutar vikendice nalaze se dramatični svodovani stropovi s hrapavim drva i ima provansalsku shemu boja. Tri sobe u francuskom Farm Cottageu dijele dnevni boravak s dva kamina od kamenog polja od dna do stropa. Svaka soba u vikendici ima natopljenu kadu za namakanje. Soba Angus Deluxe uređena je u plavoj i bijeloj boji, a ima elegantan ručno rezbareni namještaj, stropove u katedrali i kraljičin krevet. Soba Harvest Deluxe ima tradicionalni francuski seoski ukras, plišani krevet za kraljicu i prekrasan ručno rezbareni namještaj. Soba Leith stilizirana je u crno plavoj i bijeloj boji, s kraljstvenim krevetom, starinskim namještajem i stropovima katedrale.

Izvorni Manor House ima četiri odvojene sobe i pruža svojim gostima veliku, potpuno opremljenu kuhinju i udoban dnevni boravak i blagovaonicu, obje s kaminom na drva. Postoje tri sobe na drugom katu i apartman u prizemlju. Soba Harriman uređena je u tonovima lososa, a sadrži kraljicu s četiri plakata, antički stol ispraznosti i stolicu za čitanje. Glavna soba sadrži kraljičin krevet s četiri plakata, ugodan prostor za sjedenje s ležaljkama i sjajan pogled na valjani krajolik Virdžinije. Soba Mosby uređena je u Kelly zelenoj boji s krovom s nadstrešnicom s četiri plakata, namještajem 18 st. I uljnim slikama. Apartman Stuart ima privatni ulaz i vanjsku terasu s božanstvenim pogledom na planine Blue Ridge. Njegova spavaća soba ima kraljičin krevet, a prostor za sjedenje sadrži kauč na razvlačenje i udobne fotelje. Mramorna kupaonica upotpunjava ovaj luksuzni apartman.

Vikendica Bull Barn u potpunosti je privatna sa samo jednim apartmanom. Svodni stropovi, drvene grede u obliku hrapavosti i peć na drva uljepšavaju ovu zgradu. Vikendica sadrži krevet za saonice veličine kraljevske veličine, dnevnu sobu i knjižnicu, mlažanu kadu za namakanje ispod prozora sa slikom i parni tuš s više glava sa sjedištem.

Proljetna kuća nalazi se u osamljenom okruženju smještena među livadama pokraj prirodnog izvora. Njeni gosti mogu uživati ​​u potpuno opremljenoj seoskoj kuhinji i udobnoj dnevnoj sobi s plinskim kaminom. Spring House ima četiri sobe i prednji trijem sa stolicama za ljuljanje. Soba Ambasada Deluxe ima arhitekturu Starog svijeta, sjajan namještaj, svjež žuti dres s naglaskom na tartan i pogled na imanje. Soba Goodwin Deluxe ukrašena je sivim i plavim tartanom, a sadrži prekrasan krevet s kraljicom Cherrywood-a s četiri plakata, kao i krovno svjetlo. Deluxe soba Verandah sadrži kraljičin krevet s četiri plakata, antikni ručno izrezbareni oklop i francuska vrata koja se otvaraju na verandi. Junior Suite Warburg uređen je u zelenoj i ružinoj boji, ima kraljin krevet s četiri plakata, sjedeći salon s trosjedom i francuska vrata koja se otvaraju na prednjem trijemu.

3. Večera u Goodstoneu


Nagrađivani Goodstone Restaurant fokusiran je na francusku sezonsku kuhinju s naglaskom na blagovaonici od farme do stola. Veći dio ponude s menija dolazi s farme imanja koja kuhinjom i imanjem nudi svježu janjetinu, jaja bez voća, povrće, mikrozelenjaču, gljive, voćnjake, bobice trske, rezano cvijeće, med i ribu s potoka koji teče preko imanja.

Na farmi Goodstone ne uzgaja se genetski modificirana hrana i oni osiguravaju uzgoj svojih životinja s pristupom svježem zraku, čistoj vodi, pašnjaku i adekvatnom skloništu. Na farmi Goodstone koriste se isključivo organska gnojiva iz komposta i stajskog gnoja.

Francuska kuhinja i morski plodovi vrhunski su proizvodi restorana Goodstone. Restoran je otvoren za doručak, ručak, večeru i nedjeljni doručak. Gosti mogu kupiti ukusne izlete ako žele pojesti al fresku, a poslije mogu zadržati košaru za piknik. Spa i aktivnosti Spa centar Goodstone Inn nalazi se u obnovljenoj staji. Dostupne su masaže za opuštanje, masaže dubokim tkivom i prenatalne masaže.

Seoski ambijent The Goodstone Inn omogućuje avanture bez vrata za sve ljubitelje prirode. Promatranje ptica je popularna zabava, a postoje šumske staze kroz šume i livade. Najam bicikla i kanua je dostupan. Gosti se u ljetnim danima mogu rashladiti na otvorenom bazenu.

4. Goodstone Inn Spa i aktivnosti


Toplice hotela Goodstone Inn nalaze se u obnovljenoj staji. Dostupne su masaže za opuštanje, masaže dubokim tkivom i prenatalne masaže.

Seoski ambijent The Goodstone Inn omogućuje avanture bez vrata za sve ljubitelje prirode. Promatranje ptica je popularna zabava, a postoje šumske staze kroz šume i livade. Najam bicikla i kanua je dostupan. Gosti se u ljetnim danima mogu rashladiti na otvorenom bazenu.

5. vjenčanja


Goodstone Inn & Restaurant ima tim za događaje koji vam može pomoći u planiranju savršenog vjenčanja. Na raspolaganju su vam buffet i sjedeće večere. Cijelo imanje se može unajmiti za ekskluzivno vjenčanje, a za svečanosti do 250 gostiju, vjenčanje se postavlja u blizini bazena imanja.

Vjenčanja do 125 gostiju odvijaju se na travnjaku u blizini francuske seoske kućice. Za do 50 gostiju, vjenčanje se može održati unutar ili izvan dvorca dvorca. Tim događanja Goodstone Inn može osigurati stolove, stolice, pribor za jelo, stakleni pribor, posuđe za jelo, a također mogu organizirati kuhinjsko osoblje, poslužitelje i barmene.

6. Planirajte ovaj odmor


Goodstone Inn smješten je na brdima brežuljaka u vinskoj i vilinskoj zemlji.

Na području Middleburga u Virginiji postoje mnoge vinarije i destilerija, a mnoge od njih nude i degustacijske ture.

Nacionalna sportska knjižnica i muzej udaljeni su nekoliko minuta vožnje od gostionice, a u blizini je i izvrstan kurs za oblaganje zatvaračem.

Cijene soba počinju od $ 310 po noćenju.

36205 Snake Hill Rd, Middleburg, VA 20117, web stranica, telefon: 540-687-3333

Možda će vam se svidjeti: Najbolja bijeg od vikenda iz Washingtona