El Chupacabra - Vrhunski Meksički Bar I Restoran U Seattlu

Seattle je lijep grad koji ima mnogo za ponuditi, posebno u odjelu hrane i pića. Smaragdni grad ima nekoliko nevjerojatnih muzeja, znamenitosti i trgovina koje možete provjeriti, ali njegovi se kafići i restorani ističu kao neki od najboljih na cijelom pacifičkom sjeverozapadu. Svi koji traže fina meksička jela u Seattlu trebali bi provjeriti jedno od dva lokaliteta El Chupacabra.

El Chupacabra - meksički bar i restoran u Seattlu

El Chupacabra proglašen je jednim od najboljih lokacija meksičke hrane u gradu Seattleu, a ime je dobio po istoimenom legendarnom stvorenju i nudi obiteljsku, ležernu blagovaonicu s opuštenim stavom i živahnom atmosferom u oba dijela. Lokacije u Seattlu.

Spajajući šarm i meksičku meksičku kantinu s buntovnim stavom punk rock bara, El Chupacabra je savršeno mjesto za uživanje u izvrsnoj glazbi, nevjerojatnim pićima i ukusnoj hrani. Ako volite meksičke okuse, začine, margarite i ostalo, ovdje ćete naći puno toga za uživanje.

Domaći topli umaci i sjajni tacos ističu se kao neke od najboljih opcija na jelovniku, s voćnim koktelima i zabavnim Happy Hoursom svakog dana dodajući puno života i živosti ovim lokacijama, pružajući im jedinstveni ambijent i atmosferu za razliku od bilo kojeg drugog mjesta u cijelom Seattlu.

Prvi El Chupacabra otvorio se još u 2005-u, a građani Seattlea od tada su zaljubljeni u ovaj mini meksički lanac. Ako tražite ugodno vrijeme, ljubazno osoblje, ukusne obroke i puno života i buke svuda oko sebe, El Chupacabra je definitivno najbolje mjesto.

Posjetite El Chupacabra

Ako vas zanima provjeravanje El Chupacabra i uživanje u izvrsnim pićima, ukusnim tacosima i drugim poslasticama za sebe, evo svega što trebate znati o dvije lokacije ovog meksičkog restorana i bara u Seattlu:

- Greenwood - lokacija Elwood-a El Chupacabra nalazi se na adresi 6711 Greenwood Avenue North, Seattle, WA 98103. Možete nazvati 206 706 4889 da stupite u kontakt s ovom lokacijom i saznate više.

- West Seattle - El Chupacabra West Seattle nalazi se na adresi 2620 Alki Avenue South West, Seattle, WA 98116. Telefonski broj za ovu lokaciju je 206 933 7344.

- Radno vrijeme - Radno vrijeme se razlikuje ovisno o lokaciji El Chupacabra koju posjetite i doba godine, tako da možete nazvati da biste saznali više prije posjete.

- Happy Hour - U El Chupacabri svaki dan postoje dva razdoblja Happy Hour. U tom su razdoblju pića i hrana jeftiniji od uobičajenih. Happy Hour je isto vrijeme na obje lokacije: od 4pm do 6pm, a zatim od 10pm do ponoći.

- Brunch - Brunch radi samo vikendom od 11am do 3pm. Izbornik za doručak sadrži niz opcija za doručak i ručak poput huevos rancherosa, pitanja za doručak, meksičke omlete i još mnogo toga, kao i cjelodnevne mogućnosti bar koktela poput Krvave Marije, Mimoza, Odvijača i Hrt.

- Privatne zabave u El Chupacabri - Ako ste zainteresirani za iznajmljivanje lokacije El Chupacabra za privatni događaj poput rođendana ili okupljanja obitelji, možete rezervirati prostor na katu samo na lokaciji West Seattle. Prostor može smjestiti do 50 gostiju ukupno. Cijene za zabave ovisit će o broju gostiju i vremenu u godini. Možete i zatražiti upotrebu stola za ping pong kako biste dodali malo zabave i igara na svoj događaj, kao i odabir zalogaja, punih obroka, otvorenog šanka i još mnogo toga.

- Važne informacije - Djeca su više nego dobrodošla na obje lokacije za El Chupacabra, ali djeci je to dopušteno samo u restoranu, a ne u baru. U El Chupacabri nisu dopuštene nikakve životinje osim uslužnih životinja.

- Rezervacije - El Chupacabra djeluje prvo, prvo posluživanje, tako da ne morate zvati i rezervirati. Ako je restoran zauzet kad stignete, možete popiti piće u baru i pričekati da se otvori stol, a vrijeme čekanja nikad nije predugo u ovom meksičkom restoranu u Seattlu.

- Isporuka i odjava - El Chupacabra nudi uslugu potpunog preuzimanja svih stavki na meniju, tako da možete unaprijed nazvati ili se uputiti na najbližu lokaciju, izvršiti narudžbu i ponijeti sa sobom kući. El Chupacabra također nudi isporuke putem usluga treće strane poput Poštara. web stranica