Lagan Klizač U Dallasu, Texas

Easy Slider je gurmanski klizač koji služi jedinstvene mini burgere izrađene od svježih sastojaka. Klizni kamion je fuzija teksaške i južne vozarine koju su započeli suosnivači Caroline Perini i Miley Holmes u prosincu 2011. Kamion s hranom specijaliziran je za klizače i nudi širok izbor mini burgera. Izbornik sadrži šest trajnih sorti klizača, zajedno s dnevnim dodacima koji se povremeno razlikuju. Kamion za hranu Easy Slider koristi kolače proizvedene samo od certificirane govedine Angus, a ostali svježi sastojci za njihove hamburgere dolaze s tržišta lokalnih poljoprivrednika.

1. izbornik


Gurmanski klizači

Easy Slider je popularan zbog suptilnog unošenja slatkog u svoje ukusne gurmanske hamburgere. Njihov Sweet & Lowdown burger koristi džem od jagoda, koji se savršeno slaže s ostalim sastojcima poput slanine i kozjeg sira. Kamion s potpisom Nutty Pig burger koristi maslac od kikirikija umjesto sira zajedno sa slaninom. Čak i njihov burger s šećerom koristi karamelu s morskom soli s crvenim lukom na žaru. Easy Slider svaki tjedan na svojim fiksnim lokacijama najavljenim na njihovim web stranicama objavljuje cijene ručka i večere od kamiona za crvenu, bijelu i električnu plavu hranu.

Jelovnik

· Klasični sir - Govedina Angus, Tillamook cheddar, zelena zelena salata, romska rajčica i crveni luk

· Slatko i slabljenje - Angus govedina, slanina, kozji sir i džem od jagoda

· Nutty Svinja - Angus govedina, slanina, maslac od kikirikija, zelena zelena zelena salata, romska rajčica i crveni luk

· Put na cesti - Angus govedina, slanina, Tillamook cheddar, jalape na žaru, prženi luk i francuski BBQ umak

· Crna i plava - Angus govedina, slanina i rogoznica od sira

· Baby Bella - Teksaška gljiva portobello gljiva, mocarela, romska rajčica i pesto

· Francuska revolucija - Angus govedina, pršut, sir Gruyere, crveni luk na žaru i Dijon senf

· Derbi šećera - Govedina Angus, karamel morske soli, „želim slatkiše“, i crveni luk na žaru

· Strane - Kamion hrane Easy Slider poslužuje Zapp-ove krumpir zajedno sa svojom kuhinjom

2. Planirajte posjet


raspored

Easy Slider slijedi tjedni raspored koji cijelo tjedan prikazuje mjesto teretnog vozila. Tjedni raspored kamiona možete pronaći pod nazivom „Lokacije ovog tjedna“ koji je dostupan na njihovoj web stranici. Kamion je dostupan na mjestima kao što su Truck Yard, One Hanover Park i Klyde Warren Park Food Truck Rally iz Dallasa, Texas. Tjedni raspored kamiona također prikazuje sve privatne događaje koje je Easy Slider preuzeo za taj određeni tjedan.

Ugostiteljstvo

Easy Slider preuzima uslugu cateringa uz prethodnu rezervaciju kontaktirajući njihove voditelje prodaje, Elizabetu i Kasandru, telefonskim pozivom ili slanjem e-pošte na [Pošalji zaštićena] Cijene za unajmljivanje kamionskih usluga i njihove minimalne narudžbe ovise o trajanju događaja i broju gostiju.

Posebni Događanja

Nagrađivani burgeri Easy Slidera osvijetlili su posebne događaje koje organiziraju ponovljeni klijenti poput Dallas Mavericks, Best Buy, Hilton, Sveučilište Southern Methodist i drugi. Njihov tim za upravljanje događajima ima preko 30 godina iskustva i uspješno je organizirao nekoliko korporativnih i privatnih događanja za Easy Slider.

Povratak na: Aktivnosti u Dallasu, Teksas

Kamion hrane za lako klizanje, Dallas, Teksas, web stranica, telefon: 214-668-1910