Diane’S Natural Market & Caf? U Svetom Augustinu, Fl

Prava suština zdravog življenja počinje izborom zdrave hrane i zdravstvenu svijest područja može se procijeniti prema broju prodavaonica organske hrane koje cvjetaju u njenoj blizini. Lokalna organska tržišta učinila su sjeveroistok Floride ponosnim domaćinom zdrave hrane i ništa više od Diane's Natural Market & Caf? u St. Augustineu, potpuno razvijenom tržištu koje nudi prirodne prehrambene proizvode koji se uzgajaju organski, kao i niz jela i zalogaja prepunih energije.

S više od 30 godina iskustva, Diane's Natural Market & Caf? definitivno je odredište na jednom mjestu za sve organsko, od prehrambenih proizvoda do proizvoda za osobnu higijenu i dodataka zdravstvu.

1. Tržišni proizvodi i izbornik


Uz svoje brendirane proizvode pod imenom Dianino prirodno tržište, trgovina sadrži niz zdravstvenih dodataka, prehrambenih proizvoda, organskih proizvoda za njegu tijela, organskih ulja, organskih vitamina i mnogih drugih biljnih dodataka koji pripadaju popularnim brandovima poput Country Life, Gaia Herbs, Jarrow Formulas, Nature's Way, Genesis Today, Solgar , Obnovi život, Barleanove i Aubrey Organics.

Café? izbornik

Kafić? koristi samo najkvalitetnije svježe i organske sastojke, a njihove stavke na meniju izrađuju se po narudžbi.

1. Sendviči i hamburgeri - kafić za svoje gurmanske sendviče koristi svježe pečeni kruh, luk, rajčicu, organske klice lucerke i vegansku majonezu. Izbori uključuju sendvič s avokadom, vrtni sendvič i Santa Fe Burger, kao i vegetarijanski burger za nešto malo više punjenja.

2. Domaće salate - Njihova vrtna salata napravljena od zelenila i povrća prekrasno je prekrivena grožđicama, orasima, klicama i preljevom po izboru. Za sve ljubitelje salate dostupne su i salate od tune, jaja i tofua.

3. Dječji izbornik - dječji izbornik uključuje sendviče sa sirom i slatke sendviče napravljene od maslaca od kikirikija i opciju meda ili žele.

4. Pića - Kupci mogu birati između sokova od povrća poput mrkve, celera i repe, kao i od organskih voćnih sokova, biljnih čajeva i kave.

Dodaci i stranice uključuju predmete poput dodatnog sira, salate od taboulija, avokada i hummusa. Kafić? također iznenađuje kupce juhom dana, a svaki sastojak na meniju je organskog porijekla.

2. Planirajte posjet


Pohranite lokacije

Tržište trenutno služi na sjeveroistoku Floride s dvije lokacije: St. Augustine - najstariji grad u Sjedinjenim Državama - i njihova sestra, Diane's New Dawn, nalazi se na prekrasnom otoku Anastasia.

Radno vrijeme (Zadnja izmjena ožujka 30, 2017)

Odlomak Prirodno tržište sv. Augustina Dianea je otvoren od ponedjeljka do subote između 9: 00 am i 6: 00 pm, a otvoreni su i nedjeljom od 11: 00 am do 6: 00 pm. Međutim, kafić? djeluje od ponedjeljka do petka između 11: 00 ujutro do 6: 00 pm.

Dianeova nova zora tržište na otoku Anastasia otvoreno je od ponedjeljka do subote između 10: 30 am i 6 pm. Njihov kafić? također radi od ponedjeljka do subote, ali je otvoren samo između 10: 30 am i 3: 30 pm.

Povratak na: Stvari koje treba uraditi u St Augustine, FL

Adresa

1. Dianeovo prirodno tržište i kafić, Sveti Augustin

240 State Road 312, St. Augustine, FL 32086, web stranica, telefon: 904-808-9978

2. Diane's New Dawn, otok Anastasija

110 Anastasia Blvd., St. Augustine, FL 32080, Telefon: 904-824-1337