Dječji Muzej Phoenixa, Az

Izlet u muzej za djecu izvrstan je način da pronađete nešto što će se svidjeti i djeci i odraslima. Dječji muzej Phoenix posebno je dizajniran da angažira djecu i mjesto na kojem će djeca i roditelji moći uživati ​​i imati edukativni posjet. Smješten u Phoenixu u Arizoni, muzej je osnovan kao interaktivni alat za učenje mlađih dobnih skupina.

1. Povijest i programi


Dječji muzej Phoenixa ima bogatu povijest koja je značajno doprinijela tome da mjesto postane kakvo je danas. Muzej je pokrenula skupina pojedinaca koji su imali na umu viziju - izgraditi muzej koji bi bio i obrazovan i privlačan djeci. Muzej je prije svog razvoja dobio velika sredstva od zajednice, kao i gradskog vijeća, koji su svi voljeli ideju muzeja namijenjenu djeci. Dječji muzej Phoenixa izgrađen je u prostorijama povijesne škole Monroe, koja je do tada služila isključivo kao mjesto baštine. Dječji muzej Phoenix bio je dio programa alumnija škole Monroe i od tada se značajno razvijao kako bi ostvario svoje ciljeve. Alumni škole shvatili su da nema boljeg načina da se odaju počast školi nego da joj pomogne da raste kao zapažena obrazovna ustanova, čineći je takvom kakva jest danas.

Programi

Dječji muzej Phoenix bio je jedan od prvih dječjih muzeja u zemlji i ostaje jedan od četiri ikada izgrađena u Americi. Za razliku od drugih muzeja, u kojima je sve što možete učiniti stajati i gledati izložbu, Dječji muzej Phoenixa potiče ljude da bliže pogledaju sve umjetničke i zanatske dijelove koji su izloženi u muzeju. Djeca vole dirati sve, čak i kad im se kaže da to ne čine, a ovaj temelj omogućuje im da prenose eksponate bez ikakvih posljedica.

Veliki broj izložaka ovdje je interaktivan i izvrstan je nastavni alat koji će pomoći djeci da nauče više o svijetu i svim njegovim čudima. Dječji muzej Phoenixa ima eksponate koji se tiču ​​raznih predmeta, što ga čini odličnim cjelokupnim obrazovnim alatom. Pored toga, muzej ima nekoliko interaktivnih predavanja i radionica posebno dizajniranih kako bi izazvali zanimanje djeteta. Ovi su programi namijenjeni pomaganju djeci da dovedu u pitanje stvari koje ih okružuju i da sami pronađu odgovore tako što će im se jednostavno dati pravi alati za učenje. Dječji muzej Phoenixa u prošlosti je surađivao s brojnim školama i od odgojitelja i roditelja dobio je sjajan odgovor o različitim nastavnim programima koje muzej može ponuditi.

Dječji muzej Phoenixa ne služi samo djeci; sjeća se roditelja koji su ih i ovdje doveli. Postoje brojni programi za roditelje koji su usredotočeni na dječji razvoj i učenje, kao i tečajevi dječje psihologije i bilo čega drugog što bi koristilo roditelju kada je u pitanju pravilno odgajanje djeteta. Dječji muzej Phoenix mjesto je za koje roditelji i djeca mogu učiti.

2. Planirajte posjetu


Budući da je muzej namijenjen djeci, djeca ostvaruju prilično povoljne popuste na ulaznicama kada je u pitanju ulazak u Dječji muzej Phoenixa. Ako planirate ubuduće ponovno posjetiti muzej, budite sigurni da uštedite kartu za sljedeći posjet kako biste ostvarili još popusta na cijene ulaznica. Popis programa i radionica koje muzej provodi redovito se ažurira na web stranicama muzeja. Savjetuje se da prije nego što odaberete datum za posjet, prijeđete one kako biste iskoristili svoje iskustvo u Dječjem muzeju Phoenixa.

Povratak na: Aktivnosti u Arizoni, Zabavne stvari u Phoenixu u Arizoni

215 N 7th St, Phoenix, AZ 85034, Telefon: 602-253-0501, web stranica