Charlotte, Nc: Muzej Zrakoplovstva U Carolinasu

Muzej zrakoplovstva Carolina smješten je na temeljima Međunarodne zračne luke Charlotte Douglas u Sjevernoj Karolini i nudi posjetiteljima priliku da skoknu na brod i uvjere se u avion koji je bio Čudo Hudsona, koji je hitno sletio na rijeku u 2009, iako je iskusio kakav je to trebao biti za sve koji su uključeni. Muzej Carolina obavezan je posjet bilo kojem ljubitelju zrakoplovstva, samo ako svjedočimo o svojoj unutrašnjosti kolekcije gotovo 50 statičkih zrakoplova. Muzej zrakoplovstva ima stare modele od 1950-a do 1960-a, uključujući nekoliko zanimljivih primjera vojnih zrakoplova hladnog rata. Zrakoplovni i raketni muzej u Firenci osigurao je nekoliko zrakoplova, kao i Zračna stanica Marine Corps New River i Cherry Point Marine Corps.

Početak muzeja zrakoplovstva u Karolini

Zračna luka Charlotte Hangar zaživjela je u 1930-ovima zahvaljujući upravi za napredak radova. U to su vrijeme postojale dvije staze za podnožje 3,000 i jedna staza za podnožje 2,500. Zračna luka je također imala zgrade 2, terminal i administrativnu strukturu, kao i hangar i toranj sa svjetionicima. Prvi komercijalni let bio je u 1938-u, a šest letova koristilo se za polijetanje iz Charlotte-a svaki dan. Muzej zrakoplovstva u Carolini nastao je nakon dekonstrukcije starog hangara i muzej je konačno premješten u hangar s nogom u obliku kvadrature 40,000 smješten na pogonu First Flight Drive. Muzej sadrži povijesne zrakoplove poput B-24, B-29 i B -17, kao i C-54 (slave Berlin Airlift) koji s vremena na vrijeme posjećuje muzej i potpuno je funkcionalan.

izložbe

Izložba komercijalnog zrakoplovstva razmatra rivalitet između Douglasa i Boeinga, kao i početak komercijalnog letenja u 1920-ovima. DC-3 je gurnuo Douglas koji je želio započeti Boeing, a ova linija postala je jedna od najprodavanijih letjelica svih vremena svih vremena. Izložba helikoptera predstavlja zrakoplove rata u Vijetnamu, gdje su helikopteri bili jedan od glavnih načina prijevoza uslijed evolucije strateškog vojnog zrakoplovstva. Civil Aircraft prikazuje pionire neba i daje uzbudljiv i detaljan pogled na stare leteće velikane, dok Vojno zrakoplovstvo obuhvaća sve važne aspekte vojnog rata i pokazuje kako SAD i dalje ulaže u zrakoplovnu tehnologiju.

Zaplitati

Postoje pozivi da donirate, volontirate i čak se pridružite programu stažiranja u Muzeju zrakoplovstva u Carolini. Donacije pomažu očuvanju muzeja, dok volonteri mogu raditi kao muzejski docenti, pomoćnici u obrazovanju, pomoćnici na posebnim događajima i još mnogo toga. Pozdravljaju sve uzraste. Uz to, pripravnici u obrazovanju pomažu s operacijama, programima i istraživanjima u razvoju muzeja.

Povratak na: Charlotte, NC

Međunarodna zračna luka Charlotte Douglas (CLT), 4672 1st, let dr. Charlotte, NC 28208, web stranica, telefon: 704-997-3770