Brooklyn, Ny Stvari Koje Treba Učiniti: Colson Patisserie

Colson Patisserie iz Brooklyna definitivno je utočište New Yorkera za domaće francuske i belgijske slastice, doručke i druge deserte. Službena je ispostava originalne slastičarnice u Monsu u Belgiji s istim imenom. Čini se da je mjesto u ovoj popularnoj pekari dosta ograničeno, ali srećom Brooklyn ima dva mjesta za ovaj dodatak slatkim poslasticama i sendvičima, naime u Park Slope i Industry City. Na svakom mjestu, kupci si mogu pomoći s bilo kojim od artikala u svom širokom izboru peciva na bilo kojem od stola s bakrenim vrhom, dok su okruženi lokalnom umjetnošću. Karamelizirani luk quiche i brioche su vrlo preporučljivi. Naravno, nemojte ga zaboraviti ponijeti uz lijepu šalicu slastičarne, koju su mnogi pozdravili kao jednu od najboljih na tom području.

Jelovnik

Pekara ima različite menije za dvije lokacije, ali oni manje ili više imaju iste predmete, samo u zavisnosti od raspoloživosti.

? Kolači: Croissant, Pain au Chocolat, Cromond od badema, Almon Pains au Chocolat, Croissant od šunke i sira, Croissant od šunke i sira, Scones, Ovsena kukuruz i trešnja, Muffini, Jutarnja slava, Rolasta s pistacijama, Pečena ovsena kaša, krafna, Liege Waffle, Jutro Roll, Brioche, Sweet Brioche, Brioche Swiss, Obrt od jabuka, Promet od kruške karamele, Gosette, biskvit Cheddar Chive, Parfait, grčki jogurt i granola, Voćna salata, Zobena kaša

? Brioche za doručak: sendvič za doručak s slaninom, rajčicom ili običnim jajetom i sirom

? Quiche: Lorena, karamelizirani luk i kozji sir, poriluk, tikvice i slanina, pečene paprike, bosiljak i kozji sir

? Juha (sezonska): u malim (8 oz.) Ili velikim (16 oz.) Veličinama

? Salate: piletina, avokado, grčka salata, salata od piletine s avokadom, sjeckana salata od kelja, tunska salata od tune

? Sendviči: Pileći klub, Slomljeni slanutak, šunka i sir, kaprese, tunjevina, izraelska salata od čipsa, francuska salata od leće

? Strane: hrskava salata, izraelska Cous Cous salata, francuska soča od leće

? Kolačići: Čips od čokolade, raštika od zobene kaše, palmieri, finansijeri, malina, kokos, špekuli

Jelovnik poslužuje i hladna i topla pića. Kupci mogu naručivati ​​i telefonom.

Posebni Događanja

Colson Patisserie nudi ugostiteljske usluge za događaje i proslave svih vrsta i veličina. Ugostiteljski odjel otvoren je u 9: 00 AM do 5: 00 PM od ponedjeljka do petka. Narudžbe se mogu isporučiti ili zakazati za preuzimanje. Postoji fiksna naknada za dostavu u iznosu od 10, i minimalna narudžba za ugostiteljstvo u iznosu od 50.

Narudžbe se moraju izvršiti najmanje 48 sati unaprijed. Svako otkazivanje treba izvršiti 24 sati unaprijed, u protivnom će se narudžba naplatiti.

Da biste dobili pitanja i više informacija o njihovim uslugama, nazovite Colson Patisserie putem 718-965-6400 (Park Slope) ili 347-637-6676 (Industry City) ili posjetite njihovu službenu web stranicu.

Adresa

Colson slastičarna, Park Slope, ulica 374 9th (u ulici 6th Avenue), Brooklyn, NY 11215, telefon: 718-965-6400

Još stvari koje treba učiniti u Brooklynu