U Minneapolisu, Mn

Borough je moderan prostor za ručak i večeru koji nudi izbornik koji se neprestano mijenja i velikim dijelom upravlja chefom. Kuhinja na gornjoj etaži grada Borough jedno je od najzanimljivijih mjesta za jelo u Minneapolisu, a salon dolje je salon i bar.

Sati

· Općina - Restoran nudi ručak od ponedjeljka do petka od 11: 00am do 2: 00pm. Večera se služi od nedjelje do četvrtka između 5: 00pm i 10: 00pm, a petkom i subotom večera se servira od 5: 00pm do 11: 00pm. Restoran nudi nedjeljni ručak svake nedjelje od 10: 00am do 3: 00pm.

· Salon - Saloni koktel Parlora su od 4: 00pm do 12: 00am od nedjelje do ponedjeljka, a od utorka do subote kokteli se poslužuju od 4: 00pm do 1: 00am. Kuhinja Salona u kuhinji traje od 4: 00pm do 10: 00pm od nedjelje do ponedjeljka, a od utorka do subote od 4: 00pm do 12: 00am.

Izbornik općine

· Izbornik večere - asortiman prvih i drugih jela zajedno sa jelom, kao što su govedina, svinjetina, losos, ražnjići i piletina

· Izbornik za ručak - nudi popis glavnih ručka, strana i deserta za ručak

· Izbornik pića - kokteli, točeno pivo i boca, a mogu se nabrojati uz Miller High Life, Coors Light, Lone Star, Oskar Blues Ten Fidy i vrhunsko bezalkoholno pivo Clausthaler

· Desert i vina - nudi deserte, desertna vina i crvena vina, dok popis bijelih vina uključuje pjenušave, bijele i ruže

Salon

Donja razina Bororea je bar salona koji nudi kreativne koktele, piva, vina i lagani jelovnik. Zanatski kokteli stvoreni su na temelju klasika poput martinija i gimleta, koji se koriste za stvaranje kreativnih koktela koji koriste niz kućnih sirupa, eliksira, svježe cijeđenog soka i nekoliko drugih rijetkih zanatskih alkoholnih pića. Časopis Salon prepoznat je kao jedan od najboljih američkih barova od strane magazina Playboy.

Salon također nudi i koktel predavanja osmišljena da pokriju pozadinu rasprave o povijesti i znanju vezanim uz niz odabranih koktela preko lagane hrane. Nastava traje u trajanju od 2 sati, a cijene kreću od $ 75, a detalji o nadolazećim predavanjima objavljuju se na web mjestu Salona.

Izbornik Salona

· Izbornik salona hrane - kiselo i slatko poput miješanog zelenila, jeseta, tune, tosta, patke, slatkog krumpira, pilećeg sendviča, salona Burger, ručno izrezanih pomfrita, tanjira sira i kokica, a lista deserta uključuje čokoladu, limunov kolač, sorbet, puding od kruha, i pluta

· Izbornik pića u salonu - kokteli, pivo i vinske sorte poput bijele, crvene i pjenušave

Objed za događaje

Borough nudi širok spektar mogućnosti blagovaonice za razne privatne događaje koji se mogu organizirati u restoranu. Osoba se može obratiti timu događanja pozivanjem restorana ili slanjem e-maila [Pošalji zaštićena]

Rezervacije

Boroughove online rezervacije omogućuju aplikacije OpenTable koja omogućuje rezervacije stolova za najviše 7 gostiju. Za zabave koje čine 8 i više gostiju, rezervacije se moraju izvršiti izravno u restoranu telefonskim pozivom. Sjedala u salonima nude se na prvom mjestu po narudžbi i ne prihvaćaju rezervacije.

Adresa

Borough, 730 North Washington Ave., Minneapolis, Minnesota 55401, Telefon: 612-354-3135

Povratak na: Restorani u Minneapolisu