Najbolja Odmarališta Na Aljasci: Kenai River Drifter'S Lodge

Samo dva sata južno od Anchoragea, u srcu i duši Cooper Landinga, gdje putnici željni potrage za zlatom koji je prvobitno sletio, sjede Drifter's Lodge. Drifter’s Lodge je svugdje poznata po svojim blistavim ledenjačkim vodama rijeke Kenai, koje privlače ribolovce svih nivoa iskustva, a putnike privlače brojne biljne i životinjske vrste, zbog čega je Cooper Landing mjesto za boravak na Kenajskom poluotoku.

1. Smještaj


Ribarski dom uz rijeku Aljasku - U ovoj se loži nalazi pet pojedinačnih soba koje se mogu iznajmiti pojedinačno, ili u skupinama, većim strankama koje zajedno borave. Kuhinja nije dostupna za najam pojedinih soba; dostupan je samo za velike zabave koje zajedno iznajmljuju više soba. Ribarski dom sjedi blizu rijeke Kenai. Loža se sastoji od dvije priče u kojima se tri sobe nalaze na glavnom katu, a ostale dvije se nalaze na drugom katu. Besplatan doručak poslužuje se gostima koji tijekom ljeta borave u Doručku Doručak odakle se pruža zadivljujući pogled na rijeku i planinu Chugach. Od svih raspoloživih soba, svih pet soba su navedene i opisane u nastavku:

Kraljeva soba - Ova je soba najveća od svih dostupnih soba u ribarskom domu na rijeci Aljasci. U Kraljevoj sobi nalazi se jedan bračni krevet i krevet na kat. U ovoj se sobi udobno smještaju dvije osobe, ali je njen maksimalni kapacitet četiri. Ostale pogodnosti uključuju mikrovalna pećnica, mali hladnjak i aparat za kavu. Tu je i stol manjeg dijela sa stolicama. Kupatilo se dijeli sa Srebrnom sobom i ima vrata koja se zaključavaju. Sadržaji u kupaonici uključuju tuš kabinu, sudoper i wc. Gostima je na raspolaganju i paluba, savršena za jutarnju kavu ili čitanje, uz planine i rijeku Kenai neprekidno i mirno prisustvo.

Srebrna soba - Ova soba ima bračni krevet i krevet za dva blizanaca, a pristupiti se može kroz blagovaonicu ili vanjski ulaz palube, koji se dijeli sa King Roomom. Ostale pogodnosti nalaze se u Srebrnoj sobi uključuju satelitsku antenu, mali hladnjak, aparat za kavu i mikrovalnu pećnicu.

Sobe Rainbow - Postoje tri Rainbow sobe za pojedinačni ili grupni najam. Prva soba Rainbow, soba Rainbow 1, sadrži krevet veličine kraljice i set kreveta na kat, zajedno sa svim uobičajenim sadržajima. Izdvojena značajka ove sobe je veliki tuš, s tušem od suncokreta, savršen za goste koji se mogu opustiti i prepustiti se dugom danu aktivnosti. Rainbow soba 2 ima krevet u punoj veličini i krevete na kat, sa svim normalnim sadržajima. Kupaonica je zajednička i ima zaključana vrata. Rainbow soba 3 ima dvostruki krevet i krevete na kat, sve uobičajene sadržaje i istu zajedničku, zaključavanu kupaonicu.

Kuhinja je dostupna za velike grupe koje iznajmljuju čitavu ribarsku kućicu na rijeci Aljaski. Kuhinjski sadržaji uključuju hladnjak u punoj veličini, lonce, tave i električni štednjak. Tu je i trpezarijski stol koji može smjestiti osam ili više osoba. Pored toga, stolovi za piknik dostupni su na glavnoj palubi. Za obitelji, prijatelje ili velike grupe ljudi koji putuju zajedno, najam cijelog Ribarskog doma je izvrsna opcija, posebno s obzirom na pristup potpuno opskrbljenoj kuhinji.

Glavna loža - Druga mogućnost smještaja za veće grupe, uključujući svadbene zabave, vjenčanja u crkvi ili poslovne izlaske, je glavna loža, privatna kuća s pet spavaćih soba i tri kupaonice, smještena na rijeci Kenai. Velika, priložena paluba nudi udoban prostor za sjedenje na otvorenom za goste koji mogu progledati rijeku. Unutar kliznih vrata blagovaonice sjedi stol za blagovanje koji može smjestiti do 12 ljudi. U dnevnom boravku postoje udobna plišana sjedala za goste koji se mogu družiti, uspavati ili pročitati. Sadržaji u kuhinji uključuju štednjak, pećnicu, perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu i hladnjak.

Stepenice smještene u dnevnoj sobi vode do dvije spavaće sobe, Kraljeve sobe i Srebrne sobe. Vrata odvajaju dnevni boravak od spavaćih soba. Srebrna soba ima bračni krevet i bračni krevet, zajedno s pogledom na umirujuću rijeku Kenai. U Kraljevoj sobi nalaze se francuski kreveti i kreveti na kat. Kupaonica uključuje tuš kabinu, sudoper i wc. Na donjoj razini nalaze se još tri Rainbow sobe s dodatnim krevetima različitih veličina. Sadržaji slični ribarskom domu na rijeci Aljasi također su dostupni.

2. Aktivnosti i rekreacija


Mnogo je aktivnosti na raspolaganju gostima koji borave u Kenai Drifter's Lodge. Neke od ovih aktivnosti uključuju:

-scenički rafting

- vođeni ribolov

planinarenje

rafting bijelom vodom

-pogledati

-plav zrakoplov koji vidi let

Kajak na jezeru Kenai

-poloviti ribolov

-gledanje ptica

- noćna logorska vatra

-savna terapija

-jahanje konja

18404 autocesta Sterling, Cooper Landing, Aljaska, Telefon: 907-595-5555

Povratak na: Najbolja letovališta na Aljasci