Spa U Aji Kod Sheraton Wild Horse Pass Resort & Spa, Chandler

Smješten u Sheraton Wild Horse Pass Resort & Spa u Chandleru, Arizona, Aji Spa nudi vrlo jedinstveno spa iskustvo koje uključuje domaću indijansku kulturu. Na jeziku Pima, Aji znači utočište i predstavlja sigurno mjesto u Aji planinama, gdje bi domaće žene i djeca odlazili za vrijeme rata. Ovaj osjećaj mira i spokoja ugrađen je u Aji Spa, gdje su tradicionalne kulture Pima i Maricopa unesene ne samo u shemu dizajna samih toplica, već i u same spa usluge koje se nude javnosti.

Spa sati

Radni sati u Aji Spa, kao i spa tretman i servisni sati su sljedeći:

Sati spa centra

Ponedjeljak - Petak 8: 00am - 6: 00pm

Subota - nedjelja 7: 00am - 6: 00pm

Sati spa tretmana

Ponedjeljak - Petak 9: 00am - 5: 30pm

Subota - nedjelja 8: 00am - 5: 30pm

Spa usluge

Aji Spa nudi asortiman spa usluga kako bi se njeni gosti mogli opustiti i opustiti. Aji Spa jedno je od jedinih mjesta koja nude indijske američke spa prakse, što je ono što ovaj spa centar čini toliko jedinstvenim. Neke od spa ponuda uključuju:

Autohtona zbirka - To uključuje razne usluge koje sadrže izvorne spa domovine Indijanca koje pruža skrbnik kulture Pima ili Maricopa.

masaža - Nude se različite vrste masaže, uključujući duboko tkivo, refleksologiju, popratnu masažu, masažu stijena rijeke Gila, masažu gornjeg dijela tijela, masažu za majku i puno više.

Tretmani lica - U ponudi su mini redovita i luksuzna iskustva na licu.

Tretmani za tijelo - Također su dostupni tretmani za tijelo kao što su oblozi, infuzija kisikom i piling tijela.

Gentleman usluge - Ovo je izbor usluga usmjerenih prema muškarcima, koji uključuju manikure, frizure, tretmane lica i masažu dubokim tkivom.

Također se nude usluge salona, ​​kose i šminke.

Akcije

Iskoristite neke od specijalnih ponuda koje nudi Aji Spa. Specijalne ponude Aji Spa mijenjaju se i mijenjaju rutinski. Da biste dobili najnovije informacije o trenutnim specijalnim ponudama Aji Spa, posjetite web stranicu Aji Spa ili se direktno obratite spa centru telefonom na (602) 385-5759.

Spa kafić Aji

Radno vrijeme

Od nedjelje do četvrtka 11: 00am do 3: 00pm

Petak do subota 11: 00am do 4: 00pm

Uživajte u ručku u Aji Spa kafiću. Sve opcije izbornika na licu mjesta pripremaju glavni kuhar Aji Spa Cafe. Izbornik uključuje niz sezonskih ponuda kao i nekoliko ugodnih spajalica u kojima će svi posjetitelji toplica uživati. Neke ponude izbornika su sljedeće:

Dionice - Sir i daska od dimljenog humusa od patlidžana.

Zelje - Nekoliko sorti salate kao što je salata od kelja, salata od quinoa piletine, salata od lososa i još mnogo toga.

Posuđe s potpisom Aji - Pizza s pirjanim hljebom i sendvič sa pečenom od svinjetine od komorača neka su od jela s potpisom.

deserti - Deserti su izbor kuhara koji se svakodnevno nudi.

Bezalkoholna pića - Voda s vossom, izbor sode, čaja, đumbir piva i još mnogo toga.

Alkoholna pića - U ponudi je širok asortiman alkoholnih pića, poput koktela, vina, specijalnih pića te vrhunskog i domaćeg piva.

Adresa

Aji Spa na Sheraton Wild Horse Pass Resort & Spa, 5594 Bull Wild Horse Pass, Chandler, AZ 85226, web stranica, Telefon: 602-385-759

Više stvari koje treba učiniti u Chandleru