Romantični Restorani 8 Obavezno Isprobajte U Edmontonu U Kanadi

Planirajte romantični ručak ili večeru u jednom od ovih fenomenalnih jela u Edmontonu u Kanadi. Bez obzira jeste li raspoloženi za pršutu od pršuta, kobasice ili ručno rađene tacose, ima se što izabrati. Posjetite Duchess Bake Shop gdje ćete pronaći izbor ukusnih sendviča i nevjerojatnih slastica u kojima možete uživati ​​ili ponijeti sa sobom. Tu je i brazilska odreska, popularna trpeza u susjedstvu, vinski bar i druge ideje.

1. Sezonska kuhinja Solstice


Sezonska kuhinja Solstice ekološki je održiv restoran koji nudi jelovnik na farmi sa jelima od svježih, lokalnih izvornih sastojaka. Upravljajući šefom kuharice, dobitnikom nagrade 2011 sa zlatnom medaljom, Jan Trittenbach, restoran ima jelovnik sa sezonskim jelima koja su zdrava, srdačna i domaća.

Primjeri uključuju pršutu od dimljene patke, losos i divljač, kao i salate u vrtu. Svako jelo nadopunjuje se svježim biljem uzgajanim na licu mjesta u biljnom vrtu Solsticiea. Dinersi također mogu uživati ​​u ručno odabranom ručno izrađenom koktelu i vinu uz čašu ili bocu iz nekih od najboljih svjetskih butičnih imanja.

10723 124 ulica, Edmonton, Kanada, telefon: 780-488-4567

2. Rge Rd (lanac ceste)


Rge Rd (Range Road) povremeni je susjedski restoran u kojem farma diktira jelovnik. Jedinstveni i kreativni izbornik farmi do stola, koji vode chef Blair Lebsack i partner Caitlin Fulton, sadrže predmete poput vina od maslačka i kostima koštane srži i kobasice od jabuka i komorača, obje izrađene u kući, kao i charcuterie s dimom od kuće ,

Izbornik također ima odjeljak "Upitni zalogaji", koji sadrži niz jela od jela za najhrabrije obroke koji kušate. Eklektični jelovnik upotpunjen je toplim i ćudljivim dizajnom te prijateljskim ambijentom dobrodošlice. U restoranu se nalazi i pozivnica za ručne koktele, craft pivo i vino.

10643 - 123 ulica, Edmonton, Kanada, telefon: 780-447-4577

3. Tres Carnales Taqueria


Tres Carnales Taquer? A je autentični meksički taquer - a koji poslužuje domaće tacos, Quesadillas i torte. Prvi takve vrste u Edmontonu, Tres Carnales Taquer ?, projekt je triju prijatelja koji su nadahnuti ukusnim meksičkim okusima. Od tada dijele ove slatke izmišljotine.

Jelovnik se može pohvaliti ručno rađenim tacosima, tesadilama i tortama prepunim mesnim povrćem i povrćem, kao i nizom strana, poput salse i kukuruznog čipsa. Gosti mogu uživati ​​u raznim bebidasima (pićima), uključujući cervezas, sangriju i margarite.

10119 100A ST., Edmonton, Kanada, telefon: 780-429-0911

4. Dukess Bake Shop


Duchess Bake Shop elegantna je pekara i slastičarnica koja poslužuje niz visokokvalitetnih peciva i pekarskih proizvoda, a sadrži i mali jelovnik za ručak. Svi proizvodi svakodnevno se izrađuju od nule, koristeći najsvježije sastojke, organsko brašno, maslac i ekstrakte.

Slatke poslastice izrađuju se sa sastojcima iz sestrinske trgovine pod nazivom Provision by Duchess, koja se nalazi u susjedstvu, a uparena je sa svježe skuhanom kavom iz Matchstick Coffee. Jelovnik za ručak sastoji se od srdačnih sendviča na domaćem pečenom kruhu, juhama i quiccheima, koje su popraćene hrskavim salatama i domaćim začinima.

10718 124 St NW, Edmonton, Kanada, telefon: 780-488-4999

5. Večera na visokoj razini


Otvorena za doručak, ručak i večeru sedam dana u tjednu, Highlevel Diner je autentična trpeza u susjedstvu koja u ugodnoj atmosferi poziva na više od 31 godina. Stavke jelovnika izrađene su u ponudi od svježih sastojaka uz dodatak vrhunskog zanatskog piva, ugodnih vina koje nude čaša, svježi voćni sokovi i bezalkoholnih pića.

Diner nudi svakodnevne specijale poput Turskog utorka i Short Rib subote, a nudi i revolving umjetnički show djela lokalnih umjetnika. Starinski namještaj i zidovi prekriveni fotografijama čine ovu ugodnu trpezu popularnim mjestom kao i mještani i posjetitelji. Što raditi u Edmontonu

10912 - 88 Avenue, Edmonton, Kanada, telefon: 780-433-0993 ili 780-433-1317

6. Pampa Brazilski odrezak


Uživajte u autentičnom brazilskom roštilju ili churrasco u Brazilskoj steakhouseu. Pampa Brazil Steakhouse nalazi se u srcu Edmontona, jedinstveni i interaktivni doživljaj blagovanja Rodizio, koji uključuje neprekidnu uslugu na stolu 10 vrsta svježe rezanog mesa na roštilju do savršenstva, uključujući govedinu, svinjetinu, perad i janjetinu.

Uz tradicionalne okuse južnog Brazila, glavna jela prate niz bočnih strana od jedinstvenog salatnog bara na kojem se nalazi krušni pečeni kruh, uvezeni sirevi i lijep izbor zelenila i povrća. Birajte između više od 1,700 različitih boca vina iz cijelog svijeta koje ćete uživati ​​uz svoj obrok.

9929 109 St NW, Edmonton, Kanada, telefon: 780-756-7030

7. Vino i viskijski bar Bothy


Ime nazvano galskom riječi Bothan, što znači "mala koliba" ili "počivalište putnika", Vino i viskijski bar Bothy ugodan je bar i bistro smješten na Calgary Trail koji sadrži preko 175 sorti viskija, 20 vina koja se poslužuju uz čašu, niz jedinstvenih piva i žestokih pića. Bar ima atraktivne jelovnike za ručak i večeru, koji uključuju svježe pripremljene juhe, salate, predjela i jela poput pilećih kolača, haggisa i svinjetine.

Atmosfera je jednako ugodna kao i hrana, s tamnim interijerom od drva i kože, dugim stilskim šankom i malom pozornicom za živu glazbu i druge događaje. Čitaj više

5482 Calgary Trail, Edmonton, Kanada, telefon: 780-761-1761

8. Vivo Ristorante


Smješten u Hawkstone Plaza, Vivo Ristorante je tradicionalni talijanski restoran koji poslužuje velikodušne porcije izvorne talijanske kuhinje u primamljivoj obiteljskoj atmosferi. Ostajući vjeran talijanskom stilu jela, restoran poslužuje nekoliko piattija (tečajeva) za koje se misli da se polako kušaju među prijateljima, počevši od antipastija (toplih i hladnih predjela), nakon čega slijede jedan ili dva primi, secondi (entr? Es) ) posluženo na tanjuru i na kraju ne probavljivom (desert, espresso ili liker) i kava.

Nadopunjava opsežni jelovnik vrhunska je vinska karta koja se sastoji od nekih najboljih italijanskih berbi i drugih vina iz cijelog svijeta, kao i Grappa, konjak i luka.

Hawkstone Plaza, 18352 - Lessard Road, Edmonton, Kanada, telefon: 780-756-7710