6 Najbolje Stvari Na Otoku Johns, Sc

Ostrvo Johns, SC četvrti je najveći otok na istočnoj obali SAD-a. Od kopna i susjednih otoka odvojen je rijekama Stono i Kiawah. Otok 84 kvadratne milje dom je mnoštva različitih vrsta divljih životinja na kopnu, u vodi i u zraku. Otok Johns ima uspješnu turističku industriju koja djeluje u opuštenoj i kolaborativnoj atmosferi. Budući da je tako blizu mora i rijeka, plodovi mora obilni su i odražavaju se na jelovnicima većine restorana. Nekoliko građevina prije nastanka nacije, a mnoga su stabla još uvijek starija.

1. Park hrasta drveta Angel Oak


Drvo anđela hrast je glavna atrakcija u parku Angel Oak. Stoji 65 ft visok, s opsegom preko 25 ft. Mnoge njegove grane leže na tlu, a ostale su podržane. Najduži od njih je 187 ft dugačak. Postoje tvrdnje da je to najveće stablo istočno od rijeke Mississippi. Oštećen je vjetrovima tijekom uragana Hugo u 1989-u, ali se oporavio. Posjetiteljima nije dopušteno penjanje ili, doista, dodirivanje stabla. Ulaz u park je besplatan, a na raspolaganju su prostori za piknik i trgovina suvenirima.

3671 Angel Oak Rd, Otok Johns, Južna Karolina, 29455, Telefon: 843-559-3496

2. Pivo s niskom plimom


Low Tide Brewing proizvodio je prilagođeno zanatsko pivo na svom trenutnom mjestu na Maybank Highway od 2016. Filozofija tvrtke je pozdraviti sudjelovanje zajednice i promicati zdrav i sretan način života. Rade s članovima lokalne prehrambene industrije na stvaranju jedinstvenih piva koja nadopunjuju i otkrivaju okuse domaće kuhinje. Njihove prostorije otvorene su sedam dana u tjednu za kušanje, obilazak i kupovinu. Osim piva, koja svi imaju zabavna imena poput "Kuka na poljani", oni prodaju markiranu odjeću, robu, pa čak i nešto za vašeg psa.

2863 Maybank Hwy, 29455 Johns Island, Južna Karolina, Telefon: 843-501-7570

3. Dvorac Fenwick Hall


Fenwick Hall sagradio je John Fenwick u 1730-u kao plantažni dom. 40 je stariji od SAD-a. Smješten na više od 50 hektara, zasađen živim hrastovima i stablima magnolije, još uvijek je u privatnim rukama. To je eklektična mješavina stilova jer je nekoliko vlasnika ostavilo traga na izvornoj pravokutnoj gruzijskoj dvokatnici. Sin Johna Fenwicka uzgajao je trkačke konje pa je dodao konjušnice i kočiju koji se sada koriste kao smještaj. Izvornoj konstrukciji su smješteni 5 prozori i estetski ugodno osmerokutno krilo. Dostupno je za najam za vjenčanja i druge privatne funkcije.

30 Fenwick Hall Aly, Otok Johns, SC 29455-3125

4. Restoran s divljim maslinama


Divlja maslina Cucina Italiana, osnovana u 2009, od 2013 je certificirani zeleni restoran. Poslužuje vrhunsku talijansku hranu koju priprema kadar profesionalnih kuhara i izbor vina, koji nadgleda certificirani stručnjak za vina. U stavkama izbornika postoji više od nagovještaja o moru. Njihova filozofija je "farmi do stola i povratak farmi". Svježe proizvode kupuju od mnoštva lokalnih 'prijatelja' i recikliraju i kompostiraju većinu svog otpada. Aktivno promoviraju druge turističke poduhvate u tom području i surađuju s drugima na pokretanju sredstava za prikupljanje sredstava.

2867 autocesta Maybank, Island Johns, SC, Telefon: 843-737-4177

5. Restoran Angel Oak


Restoran Angel Oak ima izbornik koji se mijenja kako bi odražavao godišnja doba. Svježi proizvodi dobivaju se lokalno i pripremaju se za prikazivanje najboljih južnoameričkih kuhinja. Pića koja nadopunjuju različite tečajeve pažljivo se biraju. Jay i Nicole Kees upoznali su se u New Yorku dok su radili u ugostiteljstvu i putovali niz obalu dok nisu pronašli mjesto na otoku Johns gdje bi mogli najbolje iskoristiti svoje kombinirane talente. Kao uspomenu na vašu posjetu markirana odjeća može se kupiti u njihovoj prodavaonici na licu mjesta.

3669 Savannah Hwy, Johns Island, SC, Telefon: 843-556-7525

6. Južni general


Prodavaonica sendviča i bar Southern General Craft postoji za zadovoljiti vašu glad i žeđ. Tradicionalne stavke na jelovniku uključuju kućne sendviče, hamburgere, lagane joe, frittere od kukuruza i ribu i čips pohane pivom. Punjena svinjetina, dobra pileća piletina i bogata raznolikost povrća uvrštavaju se u zanatske sendviče. Sva hrana izrađena je od nule u prostorijama i tamo se može jesti ili odnijeti. Krastavci, umaci i slatkiši starog stila također se prodaju u trgovini generalnog prodavača. Sretan sat traje tri sata, svaki ponedjeljak do petak između 4 i 7pm.

3157 autocesta Maybank, jedinica E, Ostrvo Johns, SC, Telefon: 843-640-3778