3 Najbolje Stvari U Rosenbergu, Teksas

Rosenberg je grad u Teksasu u okrugu Fort Bend, s bogatom poviješću. Sve je počelo u 1883-u kada su željeznice Zaljev, Kolorado i Santa Fe osnovale grad i imenovale ga po svom predsjedniku Henryju Rosenbergu. Grad je započeo kao utočište na rijeci Brazos, a brzo je narastao i dostigao procvat u ranim 1900-ovima kako su se željeznice razvijale. Postalo je središte trgovine na 1940-ovima i 50-ovima. Muzej željeznica Rosenberg sjajno je mjesto za upoznavanje fascinantne prošlosti grada. Najbolje vrijeme za posjet Rosenbergu je tijekom sajma okruga Fort Bend u listopadu.

1. Muzej željeznica Rosenberg


Smješten duž tri aktivne željezničke linije u centru Rosenberga, Muzej željeznica Rosenberg bio je dizajniran da sačuva povijest željeznice okruga Fort Bend. Obilazak muzeja trebao bi započeti u zgradi muzeja, po uzoru na izvorni depo. Union Depo Rosenberg, koji je sjedio sjeverno od mjesta muzeja, opskrbio je željezničke pruge Santa Fe i Južni Pacifik od 1883-a do 1917-a. Postoji nekoliko kratkih filmova o povijesti, kao i zanimljivi artefakti i fotografije iz prošlosti. Nakon izlaska iz muzeja, posjetitelji mogu uživati ​​u obilasku originalnog tornja 17, MoPac Caboose i lijepo obnovljenog 1879 poslovnog vagona po imenu Quebec. Postoje i modeli vlakova, uključujući vrtnu željeznicu razmjera G i promatračnicu za promatranje pravih vlakova.

1921 Avenue F, Rosenberg, TX 77471, Telefon: 281-633-2846

2. Roštilj Witt Pit


Witt Pit BBQ u Rosenbergu u Teksasu je mamac i pop cestovni roštilj pit stop koji ima reputaciju "najbolje rupe za roštilj u zidu u Teksasu", koji je Daniel Vaughn iz teksaškog MonthlyMagazina predstavio, kao jednu od "najboljih pit stanica u Teksasu. "Mala zgrada koja je ujedno bila i restoran s roštiljem kod mnogih prijašnjih vlasnika, ima stražnju prozorenu palubu koja može smjestiti ljude 50-a. Oni također nude liniju brzih usluga za jednostavno ulazak i izlazak, ako se žuri. Gorivo su njihove jame sa živim hrastom i napunite ih briketima od soli i papra. Witt Pit nudi niz „paketića“ za ručak, kao i tanjure za ručak ili večeru s briketom, kobasicom, purećim dojkama, svinjskim rezervnim rebrima i piletinom. , sa stranicama krumpirove salate, salame od salata od kuhanog namaza, crveni krumpir s maslacem, pečeni grah, zeleni grah te Mac i sir.

2516 1st St, Rosenberg, TX 77471, Telefon: 832-759-5182

3. Ol Railroad Cafe


Ol 'Railroad Cafe popularan je restoran smješten u predivnom antičkom Emporiumu Vogelsang u povijesnom centru Rosenberga. Restoran se nalazi u Rosenbergu, zgradi Vogelsang, koju je u 1910-u sagradio Jacob Gray. Prostor je nepretenciozan, ali ugodan, s mekim zidovima u boji, bijelim krpama i otvorenom kuhinjom. Ol 'Railroad Caf? "Upravljaju tri kuhara koji su napravili zanimljiv jelovnik pun udobnih namirnica poput pečenja u loncu, škampi i griz, ali zapravo se stvaraju u hamburgerima. Zvijezda njihovog jelovnika i glavno izvlačenje kupaca je Hobo Burger, ogromna goveđa pljeskavica natopljena slaninom, sirom, strukima luka i žumanjkom. Na raspolaganju vam je puni bar s pivom na tapi, vinom i koktelima.

819 2nd St, Rosenberg, TX 77471, Telefon: 832-595-0995