3 Najbolji Rv Parkovi U Južnoj Karolini

Smještena među jugoistočnim Sjedinjenim Državama i graniči sa Sjevernom Karolinom i Džordžijom, Južna Karolina je 40. Najveća država u Americi. Južna Karolina je dom malo više od 5 milijuna ljudi, država 25-a koja je najmnogoljudnija. Glavni grad mu je Columbia, a Charleston se također istaknuo kao jedan od glavnih gradova SC-a. Prva europska naselja osnovana su u Južnoj Karolini u 1500-ovima, a država je dobila ime u čast engleskog kralja Karla I, s tim da je "Carolus" latinska verzija njegova imena.

Ova država je poznata po jedinstvenoj mješavini kultura, bogatim povijesnim nalazištima i prekrasnim plažama, koja je dom gotovo 200 milja obale s pogledom na Atlantski ocean. S toliko toga što treba učiniti i vidjeti, Južna Karolina je sjajna država koju ćete posjetiti na odmoru ili u sklopu izleta na Atlantic Coast, a na većim se lokacijama diljem države može naći dosta dobrih kampova i RV parkova. Čitajte dalje kako biste naučili sve o najboljim RV parkovima u Južnoj Karolini.

- Kamp u parku okruga James Island - 871 Riverland Dr, Charleston, SC 29412, telefon: 843-795-4386

Ako želite posjetiti jedan od najvećih gradova u Južnoj Karolini - Charleston - tada je Kamp u parku okruga James Island definitivno jedna od najboljih opcija za smještaj RV-a. Postoji nekoliko sjajnih RV parkova u Charlestonu i oko njega, ali ovaj je posebno. Smješten je uz obalu i zapravo je unutar županijskog parka 634.

To znači da su nalazišta RV-a u ovom parku RV-a u Južnoj Karolini okružena drvećem i prirodnim krajolikom, s kojim će se moći uživati ​​u desecima prekrasnih slikovitih planinarskih i biciklističkih staza. Za manje od 20 minuta možete se uputiti i u centar Charlestona, tako da je ovo izvrstan RV park za ruralna i urbana istraživanja. U RV parku Južne Karoline možete izabrati na stotine RV mjesta, opremljene svim uslugama i uslužnim programima za koje se možete nadati da će se naći poput jama za vatru, perilica rublja, stolova za izlet, kupaonice i tuševa.

- Camp Lake Jasper RV Resort - 44 Camp Lake Dr, Hardeeville, SC 29927, Telefon: 843-784-5200

Dolje u južnom dijelu države, nedaleko od granice s Gruzijom, kamp jezero Jasper RV Resort super je zaustavno mjesto za sve cestovne putovanja Atlantske obale. To je samo kratko putovanje od Savanne za sve koji su zainteresirani za skok preko državne linije do jednog od najvećih gruzijskih gradova, a savršeno je smješten za sve vrste istraživanja i rekreacije na otvorenom.

Prijašnji gosti vrlo visoko ocijenjeni, Camp Lake Jasper RV Resort osvojio je nagradu Good Sam Club za svoje izvrsne kritike i slovi kao jedan od najboljih RV parkova u državi, s dugim popisom sadržaja na licu mjesta, uključujući kafić, brzi internet, kamp trgovina koja prodaje sve vrste nužne potrepštine, prodaju namirnica, prodaju drva za ogrjev, ogroman bazen, čiste tuševe, dobro održavane zahode, protupožarnu jamu, jamu za potkove i još mnogo toga. Ovaj RV park je ujedno i narednik Jasper Park, super mjesto za bavljenje kajakom, planinarenje, biciklizam, ribolov i još mnogo toga.

- Kabine samoće Pointe i RV Park - 102 Table Rock Rd, Cleveland, SC 29635, Telefon: 864-836-4128

Ako se želite maknuti od svega i uživati ​​u nekom čistoj eskapizmi na jednom od ljepših mjesta koje Južna Karolina nudi, kabine Solitude Pointe i RV Park napravljene su za vas. Smješten u sjeverozapadnom dijelu države, ovaj RV park uživao je u nizu izvrsnih recenzija prošlih gostiju i pokazao se izuzetno popularnim kod ljudi svih dobnih skupina.

Solitude Pointe kabine i RV park sadrže i iznajmljivanje kabina i prostrana RV mjesta koja mogu ugostiti male, srednje i velike modele kućica za odmor. Svako mjesto nudi lijepu hladovinu i privatnost, okruženo visokim drvećem i zelenilom. Web mjesta imaju 20, 30 ili 50 pojačalo i dolaze s vodom i kanalizacijskim uslugama. Na RV mjestu ćete također koristiti roštilj na drveni ugljen, jame za vatru i stol za izlet, kao i pristup toaletima i tuševima na licu mjesta, koje osoblje parka drži do vrlo visokog standarda. Cijene u ovom RV parku Južne Karoline počinju od samo 44 USD po noći, a sedmu noć možete dobiti besplatno ako ostanete cijeli tjedan.