3 Najbolja Decembarska Krstarenja

Krstarenja se kreću kroz cijelu godinu, s neprestanim promjenama kalendara i rasporeda za svaku liniju i brod, tako da uvijek postoje nove stvari kojima se treba veseliti i nova plovidba za koja će se početi pripremati. Bilo da želite uživati ​​u nekom prelijepom otočkom raju u Karipskom moru ili krenuti na put duž obala Sjeverne Amerike, Južne Amerike, Europe, Azije ili negdje drugdje, glavnih krstarenja poput Carnivala, Royal Karibi, Holland America Line i norveška krstarenja čekaju da ožive vaše fantazije.

Prosinac je posebno dobar mjesec za krstarenje. Svi prosinac povezuju s Božićem, a ujedno je i mjesec koji je prilično hladan i mrazan za mnoge dijelove svijeta, posebno širom Sjedinjenih Država, pa je dobro vrijeme da se samo maknete od svega. Ne dopustite da vas obuzme to hladno vrijeme; odaberite krstarenje za uživanje u nevjerojatnoj avanturi sa svojim prijateljima i obitelji. Možete čak odabrati i božićno krstarenje kako biste proslavili blagdane na moru ili na neverovatnoj otočkoj destinaciji, upijajući se sunce i prskajući se u toplim tirkiznim vodama, umjesto da ostajete kod kuće i pokušavate se ugrijati. Pročitajte nekoliko najboljih decembarskih krstarenja koja možete uzeti.

- Karneval - 3 noćni Bahami - karnevalsko osvajanje

Izuzetno popularno krstarenje tijekom cijele godine, „3 Night Bahamas“ krstarenje Carnivalom također se odvija na više datuma u prosincu, omogućavajući vam uživanje u ovom krstarenju, kako se godina bliži kraju. Izvrsna je opcija kao krstarenje božićnim ili novogodišnjim blagdanima, kao i jednostavno pružanje zabavne zabave za vikend ljudima svih dobnih skupina po izvrsnoj cijeni. Za ovo krstarenje imat ćete zadovoljstvo putovati na brodu prekrasnim karnevalskim osvajanjem.

Carnival Conquest, vodeći brod u klasi Conquest, dugačak je preko stopala 950 i ima posadu od preko 1,100. Sadrži raskošne sobe i luksuzne apartmane s prekrasnim namještajem, uz mnoštvo sadržaja na brodu i mogućnosti za udobnost i praktičnost svih gostiju. Na brodu ćete naći više dućana, igara, klubova, aktivnosti i predstava, kao i obilje dobrih jela i barova poput Guyjevog Burger Joint-a i Rum Frog Rum Bar-a.

Ovo prosinjsko krstarenje traje samo tri noći i kreće se iz Miamija na Floridi, pozivajući samo na jedno mjesto: Nassau. Nassau je glavni grad Bahama i jedno od najboljih mjesta za posjetu na cijelim Karibima zbog svoje kuhinje, kulture, plaža, sunčanog vremena i još mnogo toga. Super je grad koji ima puno toga za ponuditi, bez obzira na to u kakvim ćete aktivnostima uživati, sigurno ćete se izvrsno provesti na ovom karipskom krstarenju.

- Karneval - 4 Night Catalina & Baja Mexico - karnevalska mašta

Kad hladne zimske noći u prosincu počnu padati, jedna od najboljih stvari koju možete učiniti je rezervirati mjesto na brodu Carneval Imagination za izvrsno krstarenje 4 Night Catalina & Baja Mexico iz Kalifornije do Meksika. Izvrsna je opcija i vrlo pristupačna cijena, s super niskim cijenama soba i apartmana dostupnima onima koji unaprijed rezerviraju.

Putujte po karnevalskoj mašti za ovo krstarenje. Dobro imenovan brod s mnoštvom zabavnih funkcija i korisnih pogodnosti, imaginacija se zaista ističe u pogledu hrane, pića i usluge. Na brodu ćete pronaći odlične barove poput Red Frog Rum Bar-a i Sky Box Sports Bar-a, zajedno s nekoliko super jela, u rasponu od ležernih hamburgera, tacosa i pizza do rafiniranijeg specijaliteta.

Za ovo prosinjsko krstarenje, vi ćete se uputiti na Long Beach, jednu od dvije glavne luke za krstarenje Los Angelesom i napraviti dva zaustavljanja. Prvo stajalište bit će u Avalonu na otoku Catalina. Tamo možete posjetiti lokacije poput Moonstone plaže i Botanički vrt Wrigley, diveći se zadivljujućem krajoliku nedaleko od obale LA-a. Zatim ćete krenuti južno od granice kako biste zaustavili put u Ensenadi, Meksiko. U ovom raskošnom lučkom odmaralištu možete se opustiti i zaboraviti na svoje nevolje u Bahia San Luis Gonzaga, posjetiti fascinantni muzej Riviere Ensenada ili čak provjeriti lokalnu vinariju ili neku živu zabavu na raznim mjestima i parkovima u lokalnom području ,

- Norveška krstarenja - 7 noćni Havaji - ponos Amerike

U prosincu je u većem dijelu Sjedinjenih Država prilično hladno i hladno, snijeg pada puno, osobito u sjevernim državama, ali postoji jedno čarobno američko otočno mjesto koje tijekom cijele godine vidi puno sunca i toplog vremena: Havaji. Zbog toga je ovo krstarenje '7 Night Hawaii' odličnim načinom da se odvojite od svega kada dođe prosinac, a može biti i super krstarenje ljudima koji žele u stilu proslaviti i Božić ili Novu godinu.

Za ovo krstarenje Norveškom krstašom, vi i vaši sugrađani moći ćete putovati na izvrsnom Pride of America. Zapanjujući brod duljine preko 920 stopa i potpuno obnovljen u 2016-u, Ponos Amerike ima i preko 15 zasebnih restorana i više desetina barova i salona. Također nudi prostrane, udobne, lijepo uređene i namještene mogućnosti smještaja, i još puno, puno više, s tim da je cijeli brod osmišljen i postavljen kako bi vaše putovanje bilo što ugodnije, uzbudljivije i raznovrsnije, s novim stvarima koje treba otkriti svaki dan i noć.

Ovo decembarsko krstarenje '7 Night Hawaii' kreće iz glavnog grada Havaja: Honolulu na otoku O'ahu. Odatle ćete se uputiti na otok Maui kako biste istražili područje Kahului, gdje možete posjetiti Matai Nui botanički vrt i park plaže Kanaha. Zatim ćete se uputiti do Velikog otoka i zaustaviti se na Hilou i Kailua Koni kako biste pronašli još uzoraka života na havajskim otocima. Tada ćete uživati ​​u krstarenju preko Nawiliwilija na Kauai i putovanje napalijskom obalom Kauaija, domom nekih od najinspirativnijih krajolika bilo gdje u državi Aloha.