3 Najbolja Krstarenja Havajima Iz Kalifornije

Budući da nas suvremeni svijet čini zaposlenijim i stresnijim nego ikad prije, nikada nije bilo važnije samo se maknuti od svega i zabaviti, a krstarenja su jedan od najboljih načina da se pobjegne, nudeći slobodu, opuštanje i popustljivost. svih vrsta. U stvari, krstarenja zapravo postaju jedan od najpopularnijih načina putovanja zbog načina na koji dopuštaju ljudima da se osjećaju potpuno opušteno, a da ne moraju uložiti nijedan napor. Uz krstarenje, sve što trebate je popeti se na brod i pustiti posadu da ostatak provede.

Krstarenja možete uživati ​​u cijelom svijetu, od Sjeverne do Južne Amerike, Europe, Azije i šire. Kada je u pitanju popis najpopularnijih destinacija za krstarenje na svijetu, čini se da su Havaji uvijek na vrhu popisa. Ostrvska država dom je nekih prekrasnih plaža, prekrasnih pogleda, zapanjujućih krajolika i ljubaznih ljudi, s puno prekrasnih znamenitosti koje treba vidjeti, odličnom hranom za jelo i zabavnim aktivnostima. Ako planirate krstarenje Havajima, Kalifornija je sjajno mjesto za početak.

Najbolja krstarenja Havajima iz Kalifornije

Krstarenja pokreću Havajima iz nekoliko različitih kalifornijskih luka, uključujući San Pedro, Long Beach, San Diego i San Francisco, tako da nije važno gdje ste u Golden Stateu, nikad niste previše udaljeni od većeg luka Grad. Puno je različitih mogućnosti za ljude koji žele krstariti Havajima iz Kalifornije, a nekoliko glavnih krstarskih linija uključujući Princess i Karneval djeluje duž ove rute. Čitajte dalje kako biste naučili sve o nekoliko najboljih krstarenja na Havajima koje biste možda željeli isprobati.

- Krstarenja princezama - 15 noćni Havajski otoci

Za potpuno čarobno razgledavanje Havajskih otoka i šire, 15 noćni havajski otoci s krstarenja princezama nevjerojatna su opcija. To je zapravo havajsko krstarenje po vrlo povoljnim cijenama, a sobe u unutrašnjosti dostupne su za manje od 70 dolara po noći ako rezervirate u pravo vrijeme. Ovo krstarenje kreće iz San Pedra, koji je lako dostupan svima na području Los Angelesa, a putuje ravno na Havaje, pozivajući na više mjesta širom države Aloha, uključujući Honolulu, Nawiliwili, Lahainu i Hilo.

To pruža putnicima puno različitih mogućnosti, s aktivnostima kao što su vodeni sportovi, ronjenje na dasci, surfanje, vožnja kajakom, istraživanje, sunčanje i još mnogo toga dostupne na svakom stajalištu. Odatle krstarenje omogućuje još jedno bonus zaustavljanje u Ensensadi u Meksiku, prije nego što se vrati u Kaliforniju. Ovo je potpuno opremljeno krstarenje s puno različitih opcija za avanturu i uživanje; putnici će biti obrađeni na čitav raznolik uzorak havajskih lokacija, uz zagarantirane čarobne uspomene.

- Karneval - 14 noćni havajski karnevalski putovi

Uživajte u dva puna tjedna zabave na suncu uz izvrsno krstarenje 14 noćnim havajskim karnevalskim putovanjima od Kalifornije do Havaja s Karnevalom. Putnici će putovati na izuzetnom karnevalskom sjaju, opremljenom velikim rasponom uzbudljivih sadržaja i značajki kako bi se osiguralo da svaka sekunda vašeg putovanja prođe glatko i neprimjetno.

Njegova prva luka poziva je Kahului, na otoku Maui, gdje putnici mogu posjetiti lokacije poput parka plaže Kanaha i Botanički vrtovi Maui Nui. Odatle krstarenje nastavlja se prema Honoluluu, glavnom gradu i kulturnom centru Havaja, domu lokacija poput Pearl Harbour i Hanauma Bay. Sljedeća zaustavljanja su Kailua-Kona i Hilo, oba na Velikom otoku i oba su mjesta za prekrasne plaže i prirodni krajolik. Napokon, krstarenje kreće Ensenadom u Meksiku prije odlaska kući.

- Line America Holland - 17 noćni odmor na Havajima

17 Night Hawaii Holiday jedno je od najopsežnijih havajskih krstarenja za koje se ikada možete nadati. Unutrašnje sobe dostupne su na ovom krstarenju od samo 90 dolara po noći, tako da nije namijenjeno samo bogatima i slavnim. Krstarenje polazi iz luke San Pedro na području LA i čini dugačak popis zaustavljanja oko Havaja. Prvo poziva u glavni grad Honolulu, uranjajući putnike glavom u srce havajske kulture.

Odatle krstarenje kreće prema Lahaini na otoku Maui, domu nekih predivnih plaža, prekrasnoj luci i nekim zanimljivim povijesnim lokacijama poput Baldwinova kućnog muzeja. Nakon toga, krstarenje Holland America Lineom zaustavlja se na Hilu prije nego što putuje točno pored vulkana Kilauea. Sigurno ćete se htjeti uputiti u jedno od promatračkih područja i povesti fotoaparat za ovaj vrlo poseban trenutak. Nakon toga, krstarenje kreće u Kailua-Konu na Velikom otoku prije nego što se zaustavi u Ensenadi u Meksiku, na putu prema kući.