3 Best Cheap Disney Krstarenja

Ako se želite odmoriti s razlikom, zašto ne razmislite o krstarenju? Krstarenja su najbolji način za opuštanje. Ostali odmori ostavljaju vam puno odgovornosti; morate brinuti o putovanjima, pronalaženju mjesta za jelo ili kuhanje vlastite hrane, organiziranju smještaja, aktivnosti i više, ali krstarenja će se za sve te stvari pobrinuti za vas, omogućavajući vam da se jednostavno sjednete, opustite i uživate u vožnji ,

Mnogo je različitih brodova za krstarenje koje možete odabrati, ali ako želite doista čarobno obiteljsko iskustvo na svakom koraku, nema boljeg imena kojem bi se povjerili Disney. Disney Cruise Line jedna je od najpoznatijih i najomiljenijih. Izvorno poznata kao čarobna kompanija za krstarenje, Disney Cruise Line trenutno broji četiri broda, a planira proširiti flotu u budućnosti, a nudi izlete na različita odredišta oko Kariba i Sjeverne Amerike.

Najbolja jeftina krstarenja Disneyjem

Disney Cruise Line jedna je od najboljih, ali s tako jakom reputacijom dolazi i do slabe strane: visoke cijene. Mnogi se boje da si neće moći priuštiti krstarenje Disneyjem, ali stvarnost je vrlo drugačija. Ako izgledate dovoljno teško, ima dosta pristupačnih Disney krstarenja za uživanje. Možda ćete morati skratiti put svog krstarenja na samo nekoliko dana i rezervirati jednostavnu unutrašnjost sobe, a ne apartman s pogledom na ocean, ali definitivno možete pronaći jeftino Disney krstarenje za vaše obitelji. Čitajte dalje kako biste naučili sve o najboljim opcijama.

- 5 Night Western Karibi

Popnite se na brod Disney Wonder, jedan od najčarobnijih brodova za krstarenje svima njima, za ovo neponovljivo krstarenje 5 Night Western Karibima. Ovo je jedno od najjeftinijih Disney-ovih krstarenja dostupnih upravo u ovom trenutku, a cijene soba su po niskim cijenama od samo 125 USD po noćenju na odabrane datume. Krstarenja isplovljavaju iz Galvestona u Teksasu i čine dva zaustavljanja na zapadnim Karibima: Falmouth na Jamajci i San Juan u Portoriku.

Falmouth nudi bogat ukus jamajčanskog života, omogućavajući putnicima da kušaju domaću hranu, upijeju se neke otočne kulture, posjete puno sjajnih znamenitosti, kao i uživaju u puno uzbudljivih vodenih sportova i aktivnosti. U međuvremenu je San Juan poznat po starim utvrdama, šarenoj arhitekturi i prekrasnim plažama. To je samo kratko krstarenje, ali ova dva zaustavljanja pružit će vam cijeli život čarobne uspomene, koje nikad nećete zaboraviti.

- 2 Night Baja Mexico

Ako nemate previše vremena za rezervirati, ovaj 2 Night Baja Mexico na brodu Disney Wonder mogao bi biti izvrsna jeftina Disneyova krstarenja opcija za vas. Ukupni troškovi putovanja mogu biti niži od 700 dolara, što je relativno skupo za putovanje tokom 2 dana, ali i dalje je jedno od najnižih cijena Disney krstarenja svim razmatranim stvarima. I premda vas neće biti samo dva dana, moći ćete u potpunosti iskoristiti svaku sekundu.

Disney Wonder nudi mnoštvo zabavnih opcija za zabavu uživo i druge značajke za provjeru, a krstarenje ne treba dugo da stigne na odredište Ensenade u Meksiku nakon polaska iz San Diega u Kaliforniji. U Ensenadi ćete moći provjeriti lokalne muzeje poput Museo de Historia ili Riviera u Ensenadi, ili jednostavno lutati gradskim ulicama, pregledavajući lokalne trgovine i restorane prije nego što se šećete do plaže i gledati kako sunce zalazi. ,

- 5 noćni Bahami

Što se tiče cijene, novac se ne može učiniti mnogo boljim od Disney Cruise Linea u odnosu na ovu 5 Night Bahamas turneju. Na ovo krstarenje kreće se iz San Juana u Portoriku, a sobe se mogu rezervirati već od USD 150 po noćenju. Dok istražujete brod i pregledavate razne značajke i pogodnosti na brodu, kao i kušate brodsku odličnu kuhinju, zaista ćete se zaljubiti u ovo krstarenje na svakom koraku.

Brod plovi i prvi put zaustavlja se na Castaway Cay, koji je zapravo privatni otok u vlasništvu Disneyja. To je čarobno mjesto koje vam omogućuje da oživite svoje fantazije iz tvrtkinih filmova Pirates of Karibbe. Odatle krstarenje nastavlja prema New Orleansu, gdje putnici mogu upiti malo kreolske kulture i uživati ​​u nekoj od najboljih kuhinja u cijeloj Sjevernoj Americi, prije nego što se vrate kući.