25 Best Indiana Breweries

Oživljavanjem craft pivovare u 1990-u, Indiana je prerasla u više od pet desetaka pivovara. Vrhunske pivovare poput 3 Floyds i Sun King Brewing stekli su nacionalno praćenje, ali širok izbor nanobreweries i brewpubs u cijeloj državi nude i jedinstvene eksperimentalne brendove, tradicionalne europske stilove i nagrađivane klasične ales.

1. Kompanija za pivarstvo ostrva Barley


Barley Island Brewing Company je zanatska pivovara i restoran Noblesville koji su u 1999-u otvorili domaći pivari Jeff i Linda Eaton. Pivovara se ponosi svojim neovisnim vlasništvom i radom, što mu omogućava da ponudi personaliziranu uslugu i integrira se kao aktivan član svoje lokalne zajednice. Otok Barley nudi širok raspon stilova piva koji se često mijenjaju, uključujući njegov vodeći Barfly IPA, mesingastu zobenu kašu Stout, prljavu Helen Brown Ale i plavuša Bloet Witbier. Restoran s punom uslugom nudi salate, sendviče, predjela i jela od tjestenine. U restoranu se povremeno prikazuje živa lokalna glazba, a blagovaonica se može unajmiti za privatne zabave i događaje.

639 E Conner St, Noblesville, IN 46060, Telefon: 317-770-5280

2. Pivovara Bier & Tap Room


Bier Brewery & Tap Room je državna, nacionalna i međunarodna nagrađivana pivovara i pivnica u centru Indianapolisa. Od 2010-a, popularni lokalni spot ručno je pio svoje pivo u malim serijama i proizveo je više od 130 različitih sorti, a dostupnost propuha mijenja se tjedno. Na pipu je dostupno devet piva, a svi kupci su potaknuti da isprobaju besplatne uzorke svakog piva. Za kupnju se nude pinte i punila za uzgajivače, zajedno s prodajom konzervi, koje su dostupne od 2015-a. Pivovara prikladna za pse tjedno ugošćuje večeri igara i živu glazbu u svojoj sobi. U jesen 2018, Pivovara Bier otvorila je drugu javnu lokaciju u obližnjem Karmelu.

5133 E 65th St, Indianapolis, IN 46220, Telefon: 317-253-2437

3. Black Acre Brewing Co.


Black Acre Brewing Co. je mala serijska zanatska pivara koju je u 2012 otvorila grupa od pet domaćih pivara i bivših studenata prava. U 2015-u je tvrtka otvorila drugo postrojenje za proizvodnju, što im je omogućilo distribuciju njihovih jedinstvenih piva diljem države Indiane. Javni se objekt nalazi u četvrti Irvington u Indianapolisu i predan je da služi kao prostor za sastanke i zajednicu lokalnih stanovnika. Pivovara koristi mali električni sustav za pripremu piva s tri barele, a pivo je usmjereno na sezonske i specijalne alese. Njegov taproom sadrži mnoštvo rotirajućih piva na slavinu, s dostupnim napicima za uzgoj i prodajom. Lagani izbor sendviča i grickalica poslužuje se i u prostoriji s slavinom.

5632 E Washington St, Indianapolis, IN 46219, Telefon: 317-207-6266

4. Široki Ripple Brewpub


Broad Ripple Brewpub je pub i pivara u engleskom stilu, koju su osnovali suprug i supruga ekipa John i Nancy Hill. Na otvaranju 1990-a, Broad Ripple je bio prvi brewpub u Indiani, a trenutno je najstarija pivovara koja kontinuirano radi u državi. Pivovara se usredotočuje na ražene alele i nagrađivane stilove bundeve, uključujući The Hills Have Ryes, rađenu u suradnji s Upland Brewing, te High and Rye, tradicionalno njemačko raži. Veliki izbornik klasične hrane i udobne hrane poslužuje se u obiteljskoj kupatilu i prijateljskim psima, uključujući mnoge vegetarijanske, veganske i zdravstvene mogućnosti. Izvana, veliki popločani dio dvorišta nudi smještaj na otvorenom u sezoni.

842 E 65th St, Indianapolis, IN 46220, Telefon: 317-253-2739

5. Chapman's Brewing Company


Tvrtku Chapman's Brewing prvobitno je u 2012-u otvorila grupa kućnih pivovara okruga Steuben, a danas nudi pet objekata za toalete u cijeloj Indiani, uključujući lokaciju u Fort Fort Wayneu, koja je sklopila partnerstvo s lokalnim proizvođačima kave Fortezza Coffee, koja poslužuje obrtnu kavu ujutro i propuha. popodnevne i večernje sate. Ostale lokacije uključuju lokalitet Columbia City smješten u povijesnoj središnjoj gradskoj zgradi, prostorija Wabash u sklopu štafete 1837, i jugozapadni položaj Fort Wayne koji poslužuje puni izbornik cijene kafane. Na svim lokacijama nude se skice, punionice i daljnja prodaja vodećih piva pivovare, uključujući njezine Engleze Southern Brown Ale, Valiant American Stout, Enlighten Kolsch i nepokoreni IPA Single Hop.

300 Industrial Dr, Angola, IN 46703, Telefon: 260-319-5495

6. Tvrtka za proizvodnju hladnih voda


Tvrtka Chilly Water Brewing je pivovara Indianapolis koja je otvorena u 2014-u i koja služi kao popularno druženje nakon posla. Moderna pivnica u pivnici poslužuje širok izbor laganih američkih vozarina, uključujući paninije, hamburgere i sendviče s umakom. Piva poslužena na pivu uključuju pivovaru Built to Last Pilsner, One Hop Wonder IPA, 5-String ESB, Ziggy Stardust Saison i Blazin 'Fiddles škotskog Aleja, koji su osvojili nagradu Best in Show na 2015 Indiana Brewers Cup. Periodi se u pivovari održavaju glazbene svirke uživo, a prostor za iznajmljivanje dostupan je za privatne zabave i događaje koji ugošćuju do 40.

719 Virginia Ave #105, Indianapolis, IN 46203, Telefon: 317-964-0518

7. Brewing Crown


Crown Brewing je zanatska mikro pivara Crown Point koju su u 2008-u osnovali lokalni stanovnici Dave Bryan i Tim Walsh. Nosi ime nekadašnje gradske pivovare koja je zaokružila stoljeća, a koja je svoja vrata zatvorila u 1916. Danas pivovara nudi niz cjelogodišnjih alesa, uključujući Mayzie Cream Ale, Beauregard Blueberry Ale, Industrial Porter i Specijalne jedinice IPA, a sve su dostupne na javnim javnim mjestima. Domaćin je niz javnih posebnih događanja tijekom cijele godine, uključujući godišnju proslavu Oktoberfesta koja se održava u suradnji s gradom. U susjedstvu, Carriage Court Pizza poslužuje se pizze za ručavanje i iznošenje, koje se mogu unijeti u pivnicu.

211 S Istočna ulica, Crown Point, IN 46307, Telefon: 219-663-4545

8. Odstupiti od pivovare


Deviate Brewing djeluje u okviru filozofije nastojanja da odstupi od norme craft pivovare, primjenjujući široku paletu jedinstvenih pristupa i tehnika pivovare u stvaranju svojih brevija. Mnogo njegovih piva dizajnirano je na osnovi profila okusa klasičnih prehrambenih vrsta, poput Blueberry Tarragona Ale ili Lubenice mente Ale. Drugi se trude da eksperimentalno preuzmu uobičajene stilove piva, poput havajskog Imperial Stout-a ili IPA kikirikijevog maslaca. Iako pivnica u Indianapolisu ne može posluživati ​​vlastitu hranu, rotirajući skokovi za teretna vozila povremeno se održavaju na licu mjesta, a dostava je dostupna iz brojnih restorana u blizini.

4004 West 96th Street, Indianapolis, IN 46268, Telefon: 317-374-8249

9. Flat12 Bierwerks


Flat12 Bierwerks nudi slavljeničku prostoriju u Indianapolisu u centru grada koja je povezana s restoranom Hoagies and Hops, sendvič prodavaonicom Kristine Mazza koja poslužuje jedinstvene preokrete klasičnih filadelfijskih hoagija i holandskih specijaliteta u Pennsylvaniji. Pivovara koristi 20-barel sustav za proizvodnju raznih klasičnih stilova i kreativnih piva, uključujući vodeći Pogue's Run Porter, Ministarstvo za raž, Half Cycle IPA i Upside Down Blonde i jednokratne voćke u svom Holy Kolsch-u niz. U njezinoj se sobi nude pincete, napitci za ražnja i prodaja prodavača, koja gostima služi i za isprobavanje raznih vrsta piva. Sezonski biergarten na otvorenom nudi vatru i popločani dio dvorišta, a raznovrsni posebni događaji donose u zajednicu Indianapolis, uključujući glazbene nastupe uživo, dane turneje piva i događaje u komediji.

414 Dorman St, Indianapolis, IN 46202, Telefon: 317-426-5851

10. Pivovara Fountain Square


Pivovara Fountain Square otvorila je u ljeto 2010 javnu kulu i pivaru, nastojeći postati lokalni hangout za središte grada Indianapolis. Vlasnici pivovare imaju znanje iz kemije i mikrobiologije te nastoje izraditi jedinstvena visokokvalitetna piva s dugotrajnom stabilnošću polica i visokom razinom konzistencije okusa. Brews ponuđeni u svojoj sobi uključuju pivovare vodeći Workingman's Pilsner, propovjedničku kćer Amber Ale, hop za učitelja Pale Ale, Soul Ride IPA i dvorišni porter. Na raspolaganju su pinovi i kante za kupnju, zajedno s punjenjem rafala i trenutnom prodajom piva Ales.

1301 Barth Ave, Indianapolis, IN 46203, Telefon: 317-493-1410

11. Funkcija Brewing


Function Brewing proizveo je više od 200 jedinstvenih piva u svojoj Bloomington pivovari i slavinici od svog otvorenja u 2014-u. Naziv pivovare odnosi se na matematički proces koji omogućava postizanje novih rezultata nakon uvođenja varijabli, što je referenca na filozofiju neprekidnog eksperimentiranja u pivnici u svojoj ponudi. U svojoj se sobi u svakom trenutku poslužuje do desetak piva, proizvedenih u širokom rasponu klasičnih i modernih stilova. Iz kuhinje se poslužuju mali zalogaji i topli i hladni sendviči, uključujući mogućnosti jelovnika s vegetarijanskim i veganskim zamjenama.

108 E 6th St, Bloomington, IN 47408, Telefon: 812-676-1000

12. Tvrtka Iechyd Da Brewing

Tvrtka Iechyd Da Brewing je Elkhart brewpub koji proizvodi vlastite pivovare i američke pubare, uključujući jedinstvene pizze i dijeljiva predjela. Pivovaru i restoran su u 2011-u otvorili domaći pivovara Summer and Chip Lewis, a naziv je dobio po tradicionalnom velškom tostu koji u prijevodu znači "dobro zdravlje." Standardni brendovi koji se nude u restoranu uključuju Boxcar Brown i američki Black Ale, zajedno s raznim aleji imenovani za lokalne znamenitosti i reference koje se odnose na velšku baštinu para. Pivovara često koristi uobičajene stilove i standardne proizvode uz slične stilove za izravnu usporedbu.

317 N Main St, Elkhart, IN 46516, Telefon: 574-293-0506

13. Indiana City Brewing Co.


Indiana City Brewing Co. nalazi se na mjestu bivše punionice pred zabranom Indianapolisa na istočnoj strani grada. Od ljeta 2013 poslužuje visokokvalitetne alese iz svoje garaže u stilu garaže, a kreirao je više od malih serija 30 brenda, uključujući i niz nagrađivanih stilova. U cjelogodišnju ponudu uključuju se Tribute American Pale Ale, Dock Seven IPA, Shadow Boxer Oatmeal Stout i Yacht Rock Belgijski Wheat Ale, a ograničena izdanja uključuju seriju bourbon barela. Pivovare i uzgajivači poslužuju se u pivnici, a limenke su dostupne na više mjesta u cijeloj regiji Indianapolis.

24 Shelby St, Indianapolis, IN 46202, Telefon: 317-643-1103

14. Tvrtka za proizvodnju piva MashCraft


Tvrtka MashCraft Brewing otvorila je svoj prvi brewood Greenwood u 2014-u, kojim upravlja vlasnik i glavni pivar Andrew Castner. Danas pivovara prikazuje tri javne lokacije u cijeloj regiji Indianapolis, uključujući restoran Delaware i obiteljsku slavinu u Fisherima. Širok izbor piva nudi se na rotacijskom sezonskom rasporedu, uključujući pivovarski američki porter Skid Row Joe, Easy Shuffle Hefeweizen, City Limits Kolsch, Maverick IPA i Shiftwork Pilsner. Holiday breve uključuju Elvira Pumpkin Ale, Ale Gingernap začinjen Ale, te Belus Brown Ale i Linus i Lucy Imperial. Klasične pivnice i dijeljivi tanjuri poslužuju se u mjestima Delaware i Fishereri pivovare, a barski zalogaji dostupni su na izvornom mjestu Greenwood. Glazba uživo i trivijalne večeri nude se povremeno na sve tri lokacije.

1140 IN-135, Greenwood, IN 46142, Telefon: 317-215-4578

15. Tvrtka za proizvodnju piva Metazoa


Tvrtka Metazoa Brewing je pivovara Indianapolis koja je otvorila svoj centar za slavine u 2016-u. Predan je pomoći organizacijama za životinje i divlje životinje, a pet posto svoga prihoda donira se lokalnim organizacijama usmjerenim na životinje. Njegova soba za dotjerivanje kućnih ljubimaca otvorena je sedam dana u tjednu i nudi nacrte i degustacije jedinstvenog piva piva, uključujući i njezin Moose Grapefruit IPA, Don't Be Tarty Blackberry Kolsch, Game of Bones Biere de Garde i Buzz Like Pčelinji kafe porter. Povratak okretnih kamiona s hranom za hranu prikazan je na licu mjesta, a gosti su spremni naručiti dostavu iz raznih obližnjih restorana putem usluge isporuke ClusterTruck.

140 S. College Ave., Indianapolis, IN 46202, Telefon: 317-522-0251

16. Novi Oberpfalz Brewing


Nova Oberpfalz Brewing nazvana je bavarskom regijom pivare Oberpfalz, a svoju je prvu seriju piva proizvela u prosincu 2014. Pivnica Griffith i soba s restoranom otvorena je za javnost početkom 2015-a i poslužuje rotirajući izbor pivovara njemačkih stilova i lagera, uključujući i njen vodeći tradicionalni Helles Lager, koji je dobio zlatno odličje na 2017 US Open Beer Championship. Sezonski brendovi uključuju američku IPA Hopwagon, Elucidator Dopplebock, IPA Nebra Disk Dry-Hopped IPA i Gospu Maibock. Njegov jelovnik u sobi koristi sastojke s lokalnim izvorima i sadrži hamburgere sa travom, podjeljive tanjure i vegetarijanske mogućnosti, zajedno s cjelovitim dječjim jelovnikom. Nacrti za goste iz drugih lokalnih pivovara također su prisluškivani, zajedno s vinom i tvrdim jajima.

121 E Main St, Griffith, IN 46319, Telefon: 219-513-9341

17. Tvrtka za planetarnu proizvodnju piva Tap Room


Tvrtka Planetary Brewing Tap Room pokrenuta je kao domaća pivnica i prerasla je u punopravnu mikro pivovaru, otvorivši vrata svog pivnice i pivovare u Old Townu Greenwoodu u ožujku 2013-a. Prostor za slavine smješten je u obnovljenoj stoljetnoj zgradi i nudi sjedala za najviše zaštitnika 70, uključujući potkrovlje gornjeg nivoa s pogledom na glavni bar. U bilo kojem trenutku predstavljeno je osam rotirajućih slavina piva piva, uključujući rotirajuću nitro opciju. Pivovara proizvodi više od 50 piva, uključujući Parallax Vanilla Porter, Spacewalk Pale Ale, Heliotropic Amber Ale i Bosstin Hill IPA.

188 S Madison Ave, Greenwood, IN 46142, Telefon: 317-215-4941

18. Pokro Brewing Company, Inc.


Pokro Brewing Company, Inc., obiteljska je mikro pivara i pivara koja je otvorena za javnost u 2015-u, specijalizirana za klasične brendove u europskom stilu koje je izradio brewmaster Joe Pokropinski. U 2016-u, pivovara Angus British Strong Ale dobila je zlatnu medalju na natjecanju piva Bicentenni-Ale na sajmu države Indiana. Ostale ponude piva ističu klasične belgijske, poljske i engleske stilove. Puni kuhinjski jelovnik poslužuje se u pivnici 21 i-up slavina, uključujući opsežni izbor poljske hrane, zajedno sa sendvičima, tacosom i bar predjelima. Redovna javna posebna događanja održavaju se u toaletnoj prostoriji, uključujući večeri boja, živu glazbu i otvorene mic nastupe, te Faith Brewing događanja.

311 N Broad St, Griffith, IN 46319, Telefon: 219-924-7950

19. Powerhouse Brewing Co.


Powerhouse Brewing Co. je zanatska pivara Columbus, Indiana, koja je otvorena za javnost u 2006-u i sada distribuira svoja zanatska piva u cijeloj državi, uključujući svoju cjelogodišnju vodeću ceralinsku kremu Ale, Diesel Oil Stout, Two Daves IPA i Jack the Bum Pivo. Sezonska piva poput pivovare DILLIGAF Rye Ale i Mama New Boyfriend Imperial Black IPA piju se u restoranu pivovare, zajedno s ekskluzivnim jednokratnim i malim šarenim pivima. Njegov obiteljski brewpub s punim uslugama nudi široku paletu pupskih žitarica, uključujući dijeljiva predjela, specijalne sendviče i obloge, te klasične večere poput ribe i čipsa, makarona i sira prepunih piva.

2735 IN-9, Columbus, IN 47203, Telefon: 812-603-6055

20. Salt Creek Brewery, Inc.


Salt Creek Brewery, Inc. izdvojena je kao jedinstvena državna pivarna, smještena u obnovljenoj servisnoj garaži u Bedfordu. Pivovara je otvorena u 2012-u kao prva i jedina zanatska mikro pivovara u okrugu Lawrence, na kojoj su prikazana nagrađivana piva poput Carmel Wheat, Black Creek IPA, Switchback Sally Double IPA i Damn Blonde. Njegova pivska mamac i tematska prostorija s tempom otvorena je od četvrtka do nedjelje i nudi kompletnu kuhinjsku uslugu iz W / OA Paddle Cafe-a i prodaju svojih Salt Creek cigara. Vintage pivske memorabilije obiluju po cijelom objektu, uključujući boce i bare koji potiču iz 19th stoljeća.

466 Old State Rd 37 N, Bedford, IN 47421, Telefon: 812-277-8277

21. Sun King Brewing


Sun King Brewing najveća je pivovara u Indianapolisu i druga po veličini u cijeloj državi nakon tvrtke Hammond's 3 Floyds Brewing Company. Pivovara je smještena u gradskoj četvrti Cole-Noble u kampusu s tri zgrade koji nudi hranu, pivo i živa nastupa i događaje. Temeljne vrste piva uključuju ovogodišnji Wee Mac, škotski ale, Osiris Pale Ale i Sunlight Cream Ale, a sezonska piva s ograničenim izdanjem uključuju nagrađivani Java Mac škotski Ale, Velvet Fog, Belgijski Strong Dark Ale i pappy-age Pappy van Muckle. Pivovara također djeluje na dvije druge lokacije u cijeloj državi, uključujući svevremensku pivnicu i malu pivovaru u Fisherima i destileriju Sun King Spirits u Karmelu, koja poslužuje hranu iz partnerskih restorana pivare La Margarita, Oca i Pi.

135 N College Ave, Indianapolis, IN 46202, Telefon: 317-602-3702

22. Triton Brewing Company i Bistro


Triton Brewing Company i Bistro otvorili su svoj novi bistrou pivovara Fort Benjamin Harrison u 2018-u, koji poslužuje male tanjure, sendviče i novoameričke proizvode kako bi se uparili sa svojim izuzetnim zanatskim pivima. Na njegovoj opsežnoj listi piva izloženi su kreativno imenovani favoriti poput Kilt Bill-a, škotskog Ale, Ale Pacino Moccacino i IPA The Hempire Strikes Back Hemp, zajedno s velikim brojem eksperimentalno aromatiziranih kiselih piva, bučinih proizvoda i sezonskih piva. Ogledi pivovare 10,000 s kvadratnim metrom nude se dva puta tjedno, a naslonjeni prostor za piće nudi cjelogodišnji vrt piva i vrt na otvorenom. Također se nudi i prodaja proizvoda, uključujući limenke od četiri posude i punila.

5764 Wheeler Rd, Indianapolis, IN 46216, Telefon: 317-735-2706

23. TwoDEEP Brewing Co.

Tvrtku TwoDEEP Brewing Co. osnovali su u 2010 domaći pivovari Indianapolis i otvorili javnu salu uz gradsku aveniju Capitol u 2014-u, koja se nalazi sjeverno od gradske kulturne staze. Otada se pivovara posluživala širokim rasponom slada, koji uključuju slast naprijed, uključujući cjelogodišnju Knightstick kremu Ale, crvenu nedjelju, irski crveni ale, jezero IPA i brickhouse pečenu jantarnu aleju. Njegova ležerna prostorija za slavine želi biti zajednički prostor za okupljanje, koji nudi udobne kožne kauče i kamin koji poziva. Prostor za iznajmljivanje privatnih posebnih događanja dostupan je za korporativne i kulturne događaje, s cateringom na raspolaganju.

714 N Capitol Ave, Indianapolis, IN 46204, Telefon: 317-653-1884

24. Wabash Brewing Taproom i pivovara


Wabash Brewing Taproom i pivara je sjeverozapadno najnovije pivovare u Indianapolisu, smješteno unutar područja Park 100. Pivovaru su u 2015-u otvorili prijatelji Nic Stauch, Matt i Dave Kriech, te Damon Carl, a nudi nedavno proširenu prostoriju za slavine koja je udružena s Liberation Roastingom za posluživanje kave tijekom jutarnjih sati i piva popodne i večeri. Lagana vozarina poslužuje se između ručka i večere između Brews-a, a mlađim posjetiteljima nudi se prostor ispod slavine ispod 21-a. Nudi se širok izbor jedinstvenih piva, uključujući standardni pivovarski Waapaahsiiki Blonde, 503 Amber, Cannonball Pale Ale, Baconface Brown Ale i Not Our Porter.

5328 W 79th St, Indianapolis, IN 46268, Telefon: 317-938-4458

25. Vjetrenjača


Vjetrenjače su otvorili Justin Verburg i Scott Vander Griend u 2015-u i nastoji razbiti plijesan od trenutne IPA ludosti craft piva, nudeći razne eksperimentalne kisele alele, ječam u dobi od bačve i klasične europske svjetlije stilove. Prostorija za pivovaru Dyer služi pinte i puni uzgajivače svojih vodećih i sezonskih piva, uključujući Pale Dutch Dutch American Pale Ale, narančin sok Memosea infuziran sokom, cimetom i javorovim sirupom Hey Mikey Imperial Ovsena kaša Stout i SproosJoos Farmhouse Ale, suradnja s lokalnim Burn 'Em Brewingom. Njegova kavana provodi ograničenje od tri piva, kako bi se osiguralo da ostaje netaknuto iskustvo kušanja piva fokusiranog na zanatske proizvode, a ne raskalašeno okruženje sportskog bara.

2121 Gettler St, Dyer, IN 46311, Telefon: 219-440-2189