12 Najbolje Stvari Koje Treba Učiniti U Eastsoundu, Wa

Sa populacijom 3,776, Eastsound, WA je najnaseljeniji grad na otoku Orcas. Otok Orcas najveći je otok na svim otocima San Juan, što je ovo odlično odredište za odmor i posjet svim lokalnim otocima. Srce grada, selo, šetnja je prepuna trgovina, muzeja i kafića. Oni koji žele kampirati na nekom od brojnih kampova dostupnih na Otocima San Juan, trebali bi planirati unaprijed, jer je ovaj grad popularan za turiste i promatrače kitova.

1. Državni park Sucia Island


U državi Washington dom je napredni ekosustav na otvorenom. Mnogo se parkova može pronaći diljem Eastsound-a, a do državnog parka Sucia Island dostupan je samo brodom. Ovaj park je 814 hektara i nudi obilje prostora na kopnu za kampiranje i planinarenje. Kako je ovo jedan od manjih otoka San Juan, uglavnom je ostao netaknut. U 2012-u, pronađena je 80 stara femura iz mesa koja jede meso, 2 nogu dinosaurusa. Iako su to iskopali paleontolozi, postoje stroga ograničenja za prikupljanje fosila. Ronjenje se može obavljati u čistim vodama, ali potrebna je dozvola za rekreaciju svima koji žele loviti ili beriti školjke.

Eastsound, WA 98245, telefon: 360-376-2073

2. Vinarija Orcas Island


Vinariju Orca Island nedavno su kupili Wesley i Tera Landman. Vinarija je izvorno osnovana u 2011-u kao prva vinarija na otoku Orcas. Ova mala vinarija nadoknađuje nedostatak izbora vina s šarmantnom atmosferom i iskustvom u stilu butika. Posjetitelji vinarije mogu sjesti u kušaonicu u stilu seoske kuće i kušati pet vina koja su trenutno na izborniku uzorkovanja. Oni koji žele piknik i uživaju u vinu negdje na 16 hektaru zemlje na raspolaganju su deke i hrana za piknik. Uz prekrasne poglede, posebni događaji, poput Imbibe & Paint, savršeno su okruženje za uljepšavanje dana.

2371 Crow Valley Road, Eastsound, Washington 98245, Telefon: 520-991-9291

3. Marine State Park, otok Jones


Do ovog parka 188-acre dostupan je samo brodom. Postoji više od 25,000 stopa od obale posjetitelja koji će pješačiti i slikati se slikovitim pogledom. Oni koji žele kampirati mogu birati jedan od dvadeset i četiri kampa na otoku. To su načini „prvi dolazak - prva posluživanje“, iako oni koji žele više web stranica odjednom mogu pozvati da rezerviraju više web lokacija. Oko otoka nalaze se čamci za čamce i pješačke staze. Za one koji žele izletiti ili kampirati, na otoku nema uklanjanja smeća, pa postoji politika prijevoza.

Eastsound, WA 98245, telefon: 360-378-2044

4. Muzej škole Crow Valley


Izgrađena u 1888-u, godinu dana prije nego što je Washington postao dio SAD-a, sagrađena je škola Crow Valley. Od svog korištenja kroz 1918, škola je nekoliko puta promijenila svoju svrhu i postala muzej za posjetitelje Eastsounda. Tijekom njegove upotrebe, školske godine bile su dugačke samo 63-dane, manje od polovine zahtjeva današnjih učenika. U 1987-u Richard Schneider i Bud McBride obnovili su školsku kuću u svojoj nekadašnjoj ljepoti. Danas je to jedina jednosobna školska kuća koja još uvijek stoji u Washingtonu. Za one koji žele biti dugoročni posjetitelji, na raspolaganju su volonterske prilike kao docent, vrtlar, uredski radnik ili radnik s jednokratnim događajima.

1668 Crow Valley Road, Eastsound, WA 98245

5. Otok Matija Marine State Park


Još jedan otok kojem se može pristupiti samo brodom, Državni park Matia Island Marine dom je guste lišće i crnih šljokica sladića. 20,000 + stopa obale na otoku Matia gleda na Gruzijski tjesnac. Ovaj otok, iako nudi kampove, jedinstven je jer je ostatak otoka ograničen zbog očuvanja. Oni koji posjećuju otvorene plaže ili kampove mogu loviti morsku ribu, roniti, ploviti ili penjati se ili klanjati. Ovaj otok ima stroge smjernice za upotrebu plinske peći i unošenje stvari u park i van njega. Otvoreni požari i kućni ljubimci nisu dopušteni nigdje na otoku, čak ni u kampovima.

1567 cesta Westside, petak luka WA 98250, telefon: 360-376-2073

6. Otok Patos Marine State Park


Otok Patos najsjeverniji je od svih otoka San Juan. Slično drugim otocima u lancu, i ovaj otok vodi politiku pakiranja hrane i smeća. Iako na otoku nema pitke vode, gosti ga mogu donijeti na korištenje. Na otoku postoji samo sedam kampova, a grupni kamp često koriste volonteri koji održavaju otočki svjetionik. Budući da su to prve usluge, prvo je poslužiti, važno je da ih posjetitelji planiraju u skladu s tim. Uz odgovarajuće rekreacijske dozvole posjetitelji mogu loviti ribolov ili berbu školjki. Razgledavanje svjetionika dostupno je većinom vikenda tijekom toplijih mjeseci.

Eastsound, WA 98245, telefon: 360-376-2073

7. Farma Orcasong


Otkad je kupnja u 2002-u, misija Orcasong Farme bila je njegovanje zemlje, kako putem uzgajanja biljaka, tako i educiranjem ljudi. Tijekom godina, farma se proširila nudeći mnoga jedinstvena područja, poput dječjeg senzornog vrta i destilatora lavande. Na farmi se uzgaja širok izbor proizvoda i ljekovitog bilja (uključujući i cijela polja lavande). Posjetitelji mogu gledati pčele kako proizvode med u jednoj od kućnih pčelinjih kuća. Za one koji žele prenoćiti, kuće, platneni šatori, kampovi i jurta dostupni su za najam. Pop-up obroke do stola i wellness izletišta mogu se naći i na kalendaru tijekom cijele godine.

280 Dolphin Bay Road, Eastsound, WA 98245, Telefon: 707-701-2752

8. Blind Island State Park


Kao jedan od kampova Cascadia Marine Trail, posjetitelji ovom otoku mogu pristupiti samo brodom. No, kamperi bilo koje vrste nisu dopušteni od strane kampera. Oni koji dovezu motorne čamce mogu ostati na otoku preko dana. Kampiranje je ograničeno jer postoje samo dva mjesta, ali s oba se pruža prekrasan pogled na otoke Shaw i Orcas. Glavne aktivnosti na ovom području su brod i plovidba. Uz odgovarajuću rekreacijsku dozvolu, gosti mogu potražiti rakove u Blind Bayu. Budući da je vrijeme umjereno, park je otvoren tijekom cijele godine.

Eastsound, WA 98245, telefon: 360-378-2044

9. Gostionica u Ship Bayu


Gostionica s broda Ship Bay pruža spektakularan pogled na blef i brodski zaljev. Ovaj hotel ima 11 sobe, uključujući apartman i sobu s invaliditetom. Sve sobe oglašavaju balkon s pogledom na vodu. Za one koji žele večerati u restoranu, iskustvo ručka od farme do stola ostavlja zaštitnike zadovoljne i nadahnute. Sva hrana je napravljena unutar kuće koristeći svježe lokalne sastojke. Kruh je izuzetna poslastica; koristi se startarom kiselog tijesta starog 100-a. Morski plodovi daleko su zvijezda na jelovniku, jer kuhar stvara sezonska jela s ljuskama, ostrige i školjkama. Mnoga jela uključuju šljive, jabuke i kruške iz voćnjaka.

Telefon: 326 Olga Road, Eastsound, WA 98245, Telefon: 360-376-5886

10. Roses Bakery Cafe


Uspostavljen kao kafić? u 1991-u su dodani dućan i pekara kafiću Roses Bakery? u 1995. Na kraju su vlasnici, Joni i John Trumbull, preselili restoran i trgovinu u staru vatrogasnu kuću. Danas pekara i trgovina nude nekoliko slatkiša, deli proizvoda i vina. Zainteresirani mogu kupiti neke od domaćih dobrota, poput torte, tapenade ili hummusa. U kafiću zaštitnici mogu birati juhe, salate, sendviče, pizze s tankim kore ili predjelo iz sezonskih jelovnika. Dostupni su deserti, a u receptima se koriste lokalno uzgojeni sastojci. Vino se može kupiti uz vaš obrok uz malu naknadu od pluta.

382 Aleja od šljive, Eastsound, WA, telefon: 360-376-5805

11. Restoran Deer Harbor Inn

Izvorno kamp za berače jabuka, restoran Deer Harbor Inn tijekom godina je promijenio ruku i postao destinacija koja sadrži sezonske proizvode, svježe morske plodove i, naravno, fantastično gostoprimstvo. Dostupne su usluge kućice i sobe sa uslugom Serval, ovisno o potrebama putovanja. Mnogi previde luku i imaju trijemove s vrućim kadama. Vikendica Cayou koristi se za spa centar, gdje masažni terapeut može raditi s vama kako bi pronašao tretman masaže koji odgovara vašim potrebama. Svi restorani u restoranu nude besplatne juhe i salatu kako bi zaokružili blagovaonicu.

33 Inn Lane, jelena luka, WA 98243, telefon: 360-376-4110

12. Keramika na otoku Orcas


Povijest keramike na otoku Orcas bogata je koliko i grnčarija koja se danas nalazi na mjestu. Prvobitno izvlačeći glinu iz zemlje kako bi se vrtio, lokalni je poljoprivrednik prodavao izlog za četiri tanjure i četiri zdjele. Današnje posuđe u stilu s lončarima mogu se prilagoditi bilo kojem dizajnu kuhinje. Ne samo da zaštitnici mogu kupiti blagovaonske setove i krigle, već mogu pokupiti i jela od maslaca, držače spužva, naslone za žlice, kanistere i još mnogo toga. Redoviti i gostujući lončari stvaraju fantastične kućne ukrase i jedinstvene komade (bilo tko traži set od keramičke ploče?) Dostupne u izlogu. Nevjeste se mogu prijaviti i za registar vjenčanja.

338 Old Pottery Road, Eastsound, WA 98245, Telefon: 360-376-2813